• (bkz: gaiplik)
  • yeni bir korku filmi bu. yavaş yavaş popüler olmaya başlıyor. bağımsız bir yapım.

    konusu: kocası 7 yıldır kayıp olan genç bir kadın, kız kardeşi ile birlikte yaşamaya başlar. kocasının ölüm ilanını vermek için hazırlık yapacağı sırada evinin yakınında garip bir tünel keşfeder.

    absentia, genelde dram filmleri çeken genç yönetmen mike flanagan ın dördüncü filmi.
  • senaristin iki ogun arasi aklina gelen ucube fikrini filme aktarmasi sonucu onumuze gelen gereksiz video.
  • axn kanalında 26 eylül itibariyle başlamış yeni dizidir. ilk bölümü itibariyle ilgi çekiciydi, başarılı olup olmayacağını göreceğiz.

    --- spoiler ---
    konusu: boston'da bir seri katilin peşideyken kaybolan, ölü olarak ilan edilen fbı ajanının 6 sene sonra bir kulübede bulunmasını anlatıyor. bu kayıp olan fbı ajanı ablamız ise kaybolduğu döneme dair hiçbir şey hatırlamıyor ve eski hayatını geri kazanmaya çalışıyor. kocasının da evlendiğini görüyor, kendini tekrardan cinayet davasının içinde buluyor.
    --- spoiler ---

    edit: konu
  • yayınlanan ilk iki bölümünü izlediğim ve beğendiğim dizi.

    tavsiye edilir.
  • stana katic'in başrolde olmasıyla haberdar olduğum dizi. kasvetli bir havası var ama hikayesi güzel.

    kate beckett'ı bu halde görmek biraz üzmüyor değil ama böyle olması dizinin gerçekçiliğini arttırıyor.
  • ters köşe falan yapmıyor, bariz dedektiflik hataları var, karakterlerin salaklığı yüzünden dizi uzuyor, yoksa iki bölümde olaylar çözülür, hikaye biterdi. daha da izler miyim bilmiyorum...

    --- spoiler ---
    bir tane kadın çıkıyor ortaya diyor ki, ben emily'i semerovla kavga ederken gördüm bak bak bak! sen de polissin ama demiyorsun ki sen kimsin kadın, ne ayaksın... hemen inanıyorsun, vay efendim emily katil diye dolaşıyorsun.
    emily hatırlamıyorum diyor, psikolog desteği alıyor, polis geçiyor karşısına neredeydin altı yıl diyor.

    3. bölümde de emily, adam'ın seri katil olduğunu gösteren siyah defteri buldu. onu alıp git polise böyle böyle de, adam'ı tutuklasınlar, dizi bitsin. yok! defteri bulduğu yere geri bırakıyor nedense?!?!?!

    emily salak gibi harlow'un evini basıyor, kendi kendine çelme takıyor.

    eski eş nick'in yeni karısına ağzının payını verememesi ayrıca sinirimizi bozarken, kadının veledi annesine karşı doldurmasına da susuyoruz. emily gidip kenarda içli içli ağlıyor. emily'nin abisi alkolik diye, emily evlatlık diye mi izlemeye devam edeceğim ben bunu? seri katil olayı bitti, abisi alkol aldı bu mu yani elimizdeki konu?

    yani fearless izlemiş, the fall izlemiş insanlarız bu hikaye hiiiç sarmadı!
    --- spoiler ---
  • korkunç bir sekansla açılış yapan dizi.

    su dolu cam faunusun içinde boğularak ölme fantezisi ile aklıma kazınan, sürükleyiciliği ve gizemli hadiseleriyle kendini izlettirmeyi başaran iyi bir dizi.

    kaçırılma, boğulma, hafıza kaybı gibi korkular üzerine kurulu senaryo su gibi akıyor.
  • kasvetli, soğuk, hüzünlü

    --- spoiler ---

    ciddi ilerleme oldu yalnız, yetimhane de yapılan deneyler iki denek, biri deli diğeri kayıp. artık buradan çıksın katil, emily mutlu olsun. alice kim ne derse desin çok kral karakter, çocuğa gerçekten sevgi ile bakıyor, endişeleniyor. son olarak nick kadar vasıfsız bir adamın sırf güzel yüzüne iki tane dünya tatlısı kadını almış olmasi ilahi adaletsizlik.
    --- spoiler ---
  • nick kanser ettin beni nick
hesabın var mı? giriş yap