• gectigimiz haftalarda allahıma cok sukur ashton jones ve karen rodriguez elendi. gecen hafta ise casey james halk oyuyla sonuncu oldu ama juri tek kullanımlık kurtarma hakkını devreye soktu ve casey'i dondurdu. bu demek oluyor ki bu hafta 2 kişi elenecek.

    şimdi bu haftanın performanslarıda dun itibariyle yapıldı bugunde ben turkiye'de izleme şansı buldum. hakikaten guzel performanslar vardı. sahsi kanaatim stefano ve naima bilmemne elenir.

    elemede bugun. sonucları ogrenince buraya aktarıcam. ama diyebilirim ki casey gecen haftaki dibe vurustan sonra bu hafta yukselişe gecti. bu hafta elton john haftasıydı ve lauren guzel soyledi. haley hep aynı sekilde soyluyor hakikaten. sarkıları birbirinden ayıramıyorum ben. pia her zamanki tarifenden yani diva usulu soyledi. scotty idare eder paul ise sasirtici derecede iyiydi. hayırlısı olsun.
  • 13 nisan 2011 bolumunde tema film muzikleri iken james durbin isimli yarismacinin sahneye zack wylde esliginde cikip heavy metal isimli filmden heavy metal isimli sarkiyi seslendirdigi yarisma programi. yarismacilara danismanlik yapan produktorlerin butun itirazina ragmen eleman, 'ben bu tarzla kendimi rahat hissediyorum. amerika, lutfen heavy metal'e bir sans tani' diyerek ve bence gecenin en iyi performansini sunarak takdirimi kazandi.

    http://www.youtube.com/watch?v=fk5ph-dfrdk
  • bu hafta paul elendi, ben ryan seacrest'i bu kadar bozulmuş gördüğümü hatırlamıyorum,.. bu haftaya kadar jacob'un kazanacağını düşünürken şimdi tahminim lauren veya scotty,.. scotty'nin hiç son üçe kalmadığını düşünürsek, arkasında yoğun bir hill billy desteği olduğunu tahmin etmek zor değil. lauren ise, pia'nın elenmesi ile "maçtan önce milli marşı yapış yapış söyleyen kadın vokal" departmanının tek üyesi olarak kaldı, bu tarz çok tutuyor malum oralarda,..

    on sezonun en iyi idol'ı casey abrams ise muhtemelen o hill billy'lere fazla komplike geldiği için ilk beşe girip ilk üçe kalamayacak,.. zira kendisi böyle bir herif: http://www.youtube.com/watch?v=vyphi4dy4fk
  • casey in elendigi haftaya geldik. su anda 5 kişi kaldılar. scotty, lauren, jacob,haley ve james. kedi gibi gırıldayan haley, gospel dansı yapıp tiz sesiyle rahatsızlıgımızı katlayan jacob, ve ilginc sahnesiyle rockcı james, 10 yas altı amerikalıların sevdicegi soctty, utangac tavırlarını yedigimin cıtırı lauren. eger haley ve jacob'ı sopayla kovalıyacak birisi varsa helalinden 100 kagit calisir benden.

    dusuncem lauren ve james'in finale kalacagi. casey evet iyi ama bence sarkı secimleri kotuydu. bagır bagır sarkılar yerine yetenegini on plana cıkardıgı sarkılar secse ben buradan oy yollardım. yok onun yerine yırttı bi taraflarını. neyse.

    favorim lauren. hic bir zaman rockcı olamadım.

    not : yukarıdaki userlara selam ederim. bu baslıkta yalnız kalmamak guzel bi duygu.
  • beklediğimiz gibi casey ve jacob'e elveda dedik. ben şahsen sıradan amerikan izleyicisine birkaç beden bol gelen casey'in elendiği bölümde bildiğin ağladım.

    amerika metale şans vermedi ve durbin'e de el salladık,.. haley ve evvelden tahmin ettiğim üzere scotty ile lauren ilk üçe kaldılar,.. haley bir sürpriz yapar mı bilmiyorum ama batı amerika'nın sırtladığı lauren ve scotty finale kalır gibime geliyor,.. lauren alır gibime geliyor ama hiç belli olmaz,.. haydi redneck'ler, oylarınız lauren ve scotty'ye,..

    umarım durbin ve casey'i uzun ve parlak birer kariyer bekliyordur,.. jürilerin ve seacrest'in gözünde de bu ikisi gönüllerinidol'u zaten,.. sonuç olarak, izlediğim en heyecanlı idol sezonu oluyor onuncu sezon,.. hele vasat vasat dokuzuncu sezondan sonra ilaç gibi geliyor,.. hayırlısı,..

    not: idol takıntılı diğer userlara selam ederim.
  • haley inanılmaz guzel soyledi şarkılarını bence. normalde sevmesemde bu hafta onu begenmemek insafsızlık olurdu. jamesi gercekten itici buluyorum. ses tonunu cok ince buldugumu sarkıları yanlıs tondan soyledigini dusunuyorum. scotty redneck roketine de binse laurenin yanında duvar sıvası gibi gecici kalır. en son ki 11 eylul cıkısı ne kadar kurtarır bilinmez. lady gaga tam bir manyak. hastasıyım. scotty hakkında tahmin ettigimden daha tutucuymus tespitine ise hasta oldum. lauren alaina ki kendisi bildiginiz uzere en bastan beri favorim, anyway sarkısını bence sahibinden yni martina mcbride'dan daha guzel soyledi. hakkını vermek lazım. scotty'nin onunde uzun bir kariyer var bende katılıyorum ama bu kız hakikaten saglam. ama ama ama

    canımın ici, cıtırlıgını yedigim , hastası oldugum

    jordin sparks, sana ne oldu boyle? canavara donmussun. o kutuk bacakların haric hersey degismiş. soka girdim yemin olsun tanıyamadım. ryan seni tanıtmasa mumkun degil tanıyamazdım ki sen benim elemelerden beri favorimdin season 6' da. allah sonunu hayır etsin.

    not : guzel bi ogle yemegine iddiaya girerim lauren icin.
  • son ikiye kaldılar bu hafta. kedi gibi gırıldayan haley reinhart elendi bu hafta. uzuldum desem yalan olur. hala lauren cok guzel soyluyor diyorum ama evlerine donup millete konser verdikleri bu hafta lauren2in memleketi rossvildeki yapmacık hareketleri gozumden kacmadı. yani yukarıdaki yazıları okuyanlar elemelerden beri favorimin lauren oldugunu bilirler ama kızdırdın beni lazuren ve sana soyleyecek laflar hazırladım. bu scotty denen ezik hakkaten guzel soyluyor ve dendigi gibi cok uzun bir kariyeri olacak diye dusunuyorum. iki yarısmacıda daha 16sında.
  • bayılıyorum lan bu programa. hem kaliteli yarışmacılar oluyor hem jüri üyeleri iyi hem de queen ve kiss gibi gruplar konuk olarak çıkıp yarışmacılarla şarkı söylüyorlar.

    harika yemin ederim.
  • 11. sezonunun ilk bölümündeki phillip phillips, casey'den beri izlediğim en iyi audition idi.

    edit: casey'in audition videosunu izledim de, itiraf etmesi zoruma gidiyor ama bu phillips denen herifin ilk idol denemesi daha başarılı. gitarda çok iyiymiş.
  • 11. sezon kyle crews denen 19 yasındaki berkeley nerd'ü , monica'dan angel of mine'ı soyledi ki ben hasta oldum soyleyişine. bi google baba yapın derim, ama overall da soyleyebilirm ki hasta oldum , öldüm bittim denen cok kişi goremedim ilk 6 bolumu izledikten sonra. normalde guzel ses cok olurdu ama bu sezon biraz kıt gibi. kyle crews olmasa ilk 6 bolum bayardı bide gecen sezondan colton dixon saglam soyluyor. philip philips denen cocuk cok dogal yetenek. ona da dikkat etmek lazım.. velhasıl guzel bi yarısma der formata selam ederim.

    ekleme : ashley robbes i unutmusum. dislerden agzını kapatamıyor ama ne ses var arkadas! yuksek notalara sen misin demedi.

    bu arada;

    vic vegaaaaaa, nerdesin??
hesabın var mı? giriş yap