7 entry daha
  • e benim lan bu.. tam da biri ciksa sozlukte beni tanimlasa diye dusunuyordum valla kaynananiz seviyormus.. hadi kaynananiza da gidin entry girin.. "cok sevdigim kaynanam.. hayatimin anlami insan.."

    madem ki bok bocegiyim (kisaca bb) bu turun davranislarinin altinda yatan motivasyonlar hakkinda biraz bilgi vereyim..

    bbler, sevgi pitirciklari (sp) tarafindan yaratilmislardir.. soyle ki, bir sp kendisini ve sevdigini soyledigi 2. kisiyi dunyanin merkezi zanneder.. dogal olarak tum dunyayi bu sp ve onun sevgilisi ilgilendirmektedir.. dolayisiyla sp ile sevgilisinin her yaptigindan herkesin haberi olmalidir.. spler bu varsayimlarla yaptiklari duygusal masturbasyonu dunyaya yayarken beklemedikleri tepkiler alirlar.. ordan burdan cikan catlak seslerin kendilerine karsi oldugunu dusunur bu sesleri cikaranlara bb derler.. boylece onlari etiketlemis olurlar.. yani spler olayi kisisellestirmeye calisirlar.. "bakin o kadar seviyoruz ki bundan rahatsiz olanlar var" derler dururlar.. halbuki bblerin rahatsiz olduklari konu kimin kimi sevdigi degildir.. yani spler, bblerin zkinde bile degildir.. hatta bbler bb olduklarinin bile farkinda degildir.. onlari etiketleyip, don kisot misali savas acan da ayni taraf yani spdir..

    ortalama bir sp dakikada 35 defa eslenigi olan spyi sevdigini soyleyebilme kapasitesine sahiptir.. bu veri alisverisinin, iki sp arasinda yapildigi zaman dikkat ceken bir yonu yoktur.. ancak 3. kisilere sicradigi takdirde radyoaktif etki yapar.. zaten bblerin ilk mutasyonu bu etkiyle olmustur.. bir sp neden her an diger bi spyi sevdigini 10000lerce kisiye duyurmak ister?.. bu sorunun cevabini tumdengelim yontemiyle bulabiliriz.. elimizdeki verilerden anliyoruz ki spler bu haykirislarina gosterilen olumsuz tepkiden cok rahatsiz oluyorlar.. bu tepkilerin sahiplerini bb olarak adlandirip, dusman ilan ediyorlar.. demek ki istedikleri olumlu geri bildirim.. yani "onay".. 10.000'lerce kisiden soyle geri bildirim bekliyorlar,
    "aferin be ne kadar cok seviyo bak bravo" ,
    "walla benim sevgilim hic boyle degil sen ne muhtesem bir sevgiliymissin",
    "ya senin bu sevgin yaninda benimki osuruk gibi kaldi abi"

    tabii ki normal insanlar boyle tepkiler vermedikleri icin spler hayallerindeki tepkimeyi bir turlu yaratamazlar.. ancak denemeye devam ederler.. her gun, her gun bikmadan denerler.. devamli surette bu veri akisina maruz kalan bazi normal insanlar bundan rahatsiz olmaya baslarlar ve bir sekilde buna tepki gostermeye calisirlar.. kimi ellerinin altindaki bazi tuslara basar, kimi ayni yoldan "yeter" mesaji yollamaya calisir..

    spler bu tepkilerin neden istedikleri gibi gelmedigini hic dusunmezler.. onlara gore suclu bblerdir, yani "kendilerini cekemeyen, mutsuz, kaybetmis, ezik" insanlar.. evet en demokratik haklarini kullanip bir tusa basan ve ya 10.000lerce kisinin yararlandigi kaynaklarda 3. kisilere hic bir sey ifade etmeyen masturbatif verileri gormek istemeyen bazi tepkisel insanlari boyle tanimlar spler..

    ben bir bb olarak buradan tum bblere seslenmek istiyorum.. artik direnmekten vazgecin.. kotulemek, ayar vermeye calismak spleri daha cok guclendirecek.. bundan sonra onlari onaylayin.. ovgu dolu mesajlar yollayin.. bravo deyin.. sirtini sivazlayin.. cunku hayatinda sevgi nedir bilmemis bbler olarak sizin onaylanmaya, sevilmeye, ovulmeye ihtiyaciniz yok.. ancak splerin var.. onlarin pohpohlanmaya ihtiyaci var.. her dakika entry girin onlara.. sarki sozu, siir yazin.. belki bir gun bb diye bisiy olmadigini anlarlar ve belki de dunyada yalniz olmadiklarini.. bu arada.. lutfen repleri unutmayalim.. emege saygi..
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap