29 entry daha
  • 27 temmuz 2008 güngören patlaması yaşanıyor. gencecik hayatının baharında insanlarımızı kaybediyoruz. daha ufacık bir çocuk bile yitip gidiyor. onlarca insan yaralanıyor, kollar ayaklar başlar kopuyor, bir katliam yaşanıyor. ama o saatlerde ekşi sözlükte halen utanmadan geyik çevrilmeye devam edilmekteydi. yok facebooktaki en çirkin fotoğraf yok bilmem ne filan derken bu ekşi sözlük yazarı arkadaşımızda haklı isyanını (bkz: geyiginizi sikeyim/#13715348) dile getiriyor diyeceğimi sandınız değil mi?

    daha önceki tarihlerde yurdumuzda yaşanan bu alçakta hain saldırılara karşı ne gibi başka tepki vermiş acaba diye entryleri arattığımda dünyam başıma yıkıldı resmen.

    lakin, 31 ocak 2008 istanbul patlamasının yaşandığı gün bu patlama hakkında bırakın entry girmeyi (bkz: sevişirken dinlenecek şarkılar/#12439729), (bkz: iç çamaşırla karşı cinsi etkilemek/#12445428) başlıklarında fink atarak aklında dönen farklı duyguları iç gıdıklayıcı entrylerini istanbulda yaşanan bir başka hain saldırı/vahşet/katliam günü sözlüğe yansıtmıştır.

    belki haberi olmamıştır, yahut geç haberi olmuştur diye kendimi kandırdım birkaç dakikalığına. çünkü 1 şubat 2008 tarihinde yine bu istanbulda yaşanan patlama/katliam dan bir gün sonra hakkında entry beklerken, kendisi (bkz: bebek taklidi yapan ofis kadinlari/#12451141) hakkında görüş beyan etmeyi tercih etmiş.
    (ref: #13722241)

    keşke böyle olmasaydı. keşke bu yazar arkadaşımızı böyle tanımasaydık be sözlük. keşke dinime küfreden müslüman olsa deyimi bu entryi yazdığım süre boyunca dudaklarımdan dökülmeseydi.

    kısaca, çok geyik bir insan(!)
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap