365 entry daha
  • 13 aralık 2008 gecesi yayınlanan 90'lar temalı bölümünde mustafa sandal ve hakan peker ile ilgili enteresan bir olay yaşanmıştır:

    önce okan, araba'nın klibini yayınlayıp, mustafa sandal'ın dansıyla 250'inci defa usanmadan, yorulmadan, sıkılmadan yine, yeni ve yeniden dalga geçmiştir. hemen akabinde ise mustafa sandal'ın klibi gösterildiği için hakan peker önce yarı şaka-yarı ciddi stüdyoyu terk eder gibi yapmış, hemen sonra da sahnenin ortasına çıkıp, sanki kendi dansları çok farklıymış gibi mustafa sandal dansı yaparak meslektaşıyla açıkça dalga geçmiştir.

    1-2 dakika sonra bu defa da sıra hakan peker'in "amma ve lakin" şarkısının klibine gelmiş, şarkı duyulunca stüdyoda seyirciler tarafından alkışlanmış, bunun üzerine okan da hakan peker'e dönüp: "senin gibi aşk şarkısı -yazan- ve söyleyen yok abi..." demiştir. (bu arada bilmeyenler için belirtelim: "amma ve lakin" bir mustafa sandal bestesidir.)

    hakan peker'in o anda: "o mustafa'nın şarkısıydı aslında" diyememesi ve sadece sırıtmakla yetinmesi hoş bir ayrıntı olmuştur...

    https://www.izlesene.com/…l-taklidi-yapmasi/9553085
3746 entry daha
hesabın var mı? giriş yap