71 entry daha
  • taş çatlasın 20 yıllık parti. israil askerlerinin sivil filistinlilerin kollarını taşla kırdığı zamanlarda, sabra ve şatilla'da korkunç katliamlar yapılırken, hepsinden ve her şeyden önce 1948'de gayri meşru israil devleti kurulurken ve israil devam eden senelerde organize katliamlar yaparken hamas yoktu. israil 60 yıldır taamüden cinayet işliyorsa bunun suçlusu hamas ve onun kıçıkırık roketleri değil.

    bugün gazze'de yaşanan katliamlardan hamas'ı sorumlu tutmak ve faturayı ona kesmek için, israil'i "meşru müdafa yapıyor" diye savunmak için geliştirilen mantık nasıl bir tezgahta dokunuyor anlayabilmiş değilim. hamas değil meşru bir halk hareketi; terörist olsa bile israil'in eline su dökebilir mi?

    elektriği, suyu, ilacı, yiyeceği olmayan, abluka altında ölüme mahkûm edilen bir halk için isyan edeceğine "aman da aman israil'e saldırıldı ..." diyen vicdanların allah belasını versin.

    evet hamaslıyım. iki sene önce lübnan'da hizbullahçıydım. 69'da uçak kaçırırken leyla halid'dim. ramallah'ta kuşatıldığında da yaser arafat'tım. tıpkı auschwitz'de yahudi, diyarbakır cezaevi'nde kürt olduğum gibi.
791 entry daha
hesabın var mı? giriş yap