• her gece minareye tırmanırken haykırdığım sözler bunlar. belki duyanlarınız olmuştur. tırmandıktan sonra zaten ezanı okuyorum. onu da mı duymadın? nasıl uyuyon olm sen öyle?

    yahu arkadaş, herkes mi ofisten girer bu siktiğimin sözlüğüne anlamadım ki?

    yok efendim, "ofisi kahkahalarla inletmeme sebep olan yazardır." (hala -dır ekiyle tanım kasıyor it);

    vay efendim, "ofiste sözlük okurken karşıma çıkmış ve gülerken koltuktan aşağı atlayıp sekreterin külot giymediğini fark etmemi sağlamış olan yazar kişisi. takipteyiz." (pis herif, yazarı mı takip ediyorsun, külodu mu?);

    ooo efendim kimleri görüyorum, "ofiste sinirden volta atmamı sağlamış yazarcık. patron az daha yedi kabilemi sikertiyordu inanır mısınız?".

    inanmam amına koyim, hayatın yalan. herifin bi entry'sine bakıyorsun, türk dili sınavından kalmış, çok sikimdeymiş gibi onu anlatıyor; bakıyorsun bi sonraki entry'sinde ofiste kahkahalarla cam pencere indiriyor ibn-i pezeveng. ulan her gülmen geldiğinde evden koşarak çıkıp en yakın ofise sığınarak mı basıyorsun kahkahayı, bi anlatsana bana, nedir yani olay? oğlum adamın süveterini sikerler lan. tipe bak.

    birinizin kahkahası da taş ocağında yankılansın be. kazan dairesini iniletsin. ilkokulda da herkes astronottu zaten amına koyim.

    edit: imla.(siktir lan)
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap