• aslında yıllardır şahitlik ediyorduk da, son zamanlarda yine birkaç örneğini müşahede ettik bunun.

    sözlükten ayrılırken altı insan olanı iğrendirecek derece hamasetle doldurulmuş, sözüm ona epik söylemli bin çeşit tatava dinlersin bu pezevenklerden. sanki bana devrim yapıyor göt. allah'ın emridir ya; giderken sözlükten ayrılışına sebebiyet veren unsura karşı yandaşlarının da onu destekleyeceğinden emin olarak bir güzel destan döşenir. herkesin ona arka çıkacağına ve herkesin onunla birlikte hareket edeceğine dair halüsyona... halsüyon... halüs... eee halsüyo... halüsla... bunu söylemekte, türkçesini ifade edemekte sıkıntı çekiyorum... herkesin onunla birlikte hareket edeceğine dair halüsinasyonlar görmektedir (zavallı egosu o derece şişkindir), üç beş engerek buna "aslansın gablansın, yürü!" diye gazı kökledikçe yavrum coşar ha coşar. ve neticede kofti bir kahraman olarak sözlükten siktir olup gider.

    bir süre sonra mevzunun harareti dindikten sonra sevgili kahramanımız, "ha benim goçuma, he benim yiğidime" diye gazı veren çevresindeki herkesin hala sözlükte yazdığına, bir tek kendisinin çük gibi dışarıda kaldığına şahitlik edecektir. eee? şu gün kendisi hakkında tek kelime bile edilmiyordur sözlükte? "amına koyim bir ay evvel imparator gibi uğurlanmadım mı lan ben bu siktiğimin sözlüğünden?" diye sıkıntılı düşüncelere dalar, ve bir gece aniden dümen kırmaya karar vermiştir. eee, alemin tavşanı sen değilsin ya kardeşim, niye sen keriz gibi dışarıda kalasın? döner dönmez de hemen birkaç dikkat çekici başlık açar arsızca, oooh tamamdır biraderovski, her şey unutuldu. yarrak unutuldu it, aha bunu görüyon mu bunu, nah unutuldu.

    olası saldırılara karşı önsavunma olarak da elbette "ya çok ısrar ettiler, ayrıca çok sevdiğim bir abim devreye girdi, kıramadım" argümanını sürecektir bu kardeşimiz. peki adama nabarlar? "hassiktir lan godoş" derler. yahu arkadaş, safi merakım tahrik olduğu için soruyorum: böyle kahraman edasıyla büyüklene büyüklene gittiğiniz şu boktan mekana bu kadar yavşak, arsız ve ufaldıkça ufalarak dönmeyi; bu derece onursuz olabilmeyi mideniz nasıl kaldırıyor? bir de utanmadan hesap verir gibi dönüş entry'si döşeniyor... döndüysen döndün. döndün de bağa mı döndün gavat? ne işi şova döküyorsun?

    bir de bu dönenlere "tükürdüğünü yaladı işte" diyenleri eleştiren kolpacılar yok mu? e bu tükürdüğünü yalamaktan başka nedir arkadaşım? hariçten gazel okumayı iyi kıvırıyorsun; adam sözlükten ayrılırken her türlü desteğin arkasındaydı maşallah, e sen de siktir olup gideydin? yemiyor muydu o hangar götün? adam sözlüğe dönüş yapınca yine bir anda zuhur ediyorsun ortamlarda; ulan sırtlanlar bu kadar beslenmedi leşten be...

    ekşi sözlük, büyülü bir ayna. burada bir bilen kendini beş bilen zannedip böbürlenmeyi çok güzel beceriyor. normal şartlarda sokakta ikinci kez dönüp bakmayacağın kadın, buradaki topsakalını siktiğimin leş kargaları sayesinde ve onların yüzünden kendini afet-i devran zannediveriyor. sözlükten kopmayı beceremeyip hilkat garibesi gibi dönenler de sanıyor ki sözlüğü sırtlayıp götüren kendisi. ben sana çok acı bir gerçeği lafı hiç dolandırmadan söyleyeyim güzel kardeşim: sen hiçbir bok değilsin, sözlük için hiçbir anlam ifade etmiyorsun.

    yazdıkça acıyorum, yazdıkça tiksiniyorum birader. kavanozdaki adam siksin sizi be.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap