2170 entry daha
  • "bihter ziyagil nerede?" bu akşamdan sorayım.

    kalem gibi ince, uzun, hassas ve narin parmaklarıma kastınız mı var sayın senaristler? okurlar aç, sabaha entri bekliyorlar.

    sayıyorum; arkalı önlü 9 yaprak not aldım lan. aşk-ı memnu hakkında entry yazmıyorum şu anda ey okur, kitabı baştan yazacağım galiba dur bakalım.

    bir değişiklik yapıp kısa notçuklarımı önden ara sıcak olarak alalım, ardından sevgili 1945'inizin nasıl delirdiğini de ana yemeği yerken anlayın.

    -şaziment... şaheste mi yoksa? bıktım senden kadın. bu nasıl bir patron sevgisidir ya? sen de adnan'a mı aşıksın? patron üzülür; senin sırtın tutar, patron kabız olur; senin tansiyonun düşer... nasıl proletersiniz siz arkadaşım? nasıl gelecek sosyalizm?

    -bülü fakirlerle mutfakta takılmak yerine firdevs'in odasına kaçmayı tercih etti. ha şöle. oğlum benim firdevs gibi cici ananem olacak; yeni flörtüm diye istinye parkta koluma takıp gezdirmezsem en adiyim. (ha bizzat öz ananemi de gezidirim ki; canım ananem...)

    -iyi niyeti suistimal he mi? hımm. müebbet yatsın lan bari sait. c.g. götünü bile tahliye edecekler ama sait idam edilsin bence. idam geri gelsin !!1!1

    -"bir ara doruk geldi kardeşini görmeye; bakıcı şöförle getirdi"
    aşçı, uşak, hizmetçiler... dolu mutfak dolu kiler, lüküs hayaaaat...

    -halacığım ! adnan'ın eli, rakı bardağını kırdı diye kesik. kesiğe buz koymak gibi medikal çözümlerini de al çiftliğe git bence. ha diyorsan ki "sait'e sümsük attı, eli uf oldu"; doğrudur hamlamıştır kardeşin.

    -bihtoş'un yıkanma sevdası dere tepe dinlemiyor farkındaysanız. forza küvet, viva duş, banyo forever...

    -nihat'a da işini kaybedecek diye midir, iki oğlan doğurttu diye midir bi kan, bi can geldi şerefsizim. erkek çıktı içinden atom karımcanın...

    -sanırsın ziyagil köşkü değil lütfü kırdar sergi ve kongre sarayı... kapısından gasteci ordusu eksik olmadı ha. nooluyo lan gastacılar? altın boynuz ödülleri mi dağıtılacak? ne gazeteci yaptı anasını satayım gece gece... he tabi ya eskiden de hep atlı köşk'ün önünde falan olur da sakıp ağa'nın özel yaşamında bi dalgalanma olur diye gazeteciler yatardı böyle ordu ilen. yedik onu tamam. beşiktaş istanbul adliyesi bir, ziyagil köşkü iki maşallah.

    -uuu beybe gmt kayıtları öyle mi? arkadaş csi mı oynuyo burada? yanlış mı geldik?

    -lanet olası federaller eyaleti terk etmeden kaptı avkatı. süpermiş ya. şehir dışına çıkmak... anam düne kadar istanbul'dan gayrısına taşra derdi zenginler. ne ara öğrendiniz böyle çeviri cümleleri?

    -ataköy mü? hımmm. ataköy garsoniyer kaynıyor demiştim ben. neymiş bu yeni otel?

    -bayıldınız da mı düştünüz? düştünüz de mi bayıldınız? sıçtınız da mı sıvadınız? tüy mü diktiniz? yerimiz mi dar? yoksa yenimiz mi dar? ne var?

    haydi karakter analizi;

    -behlül'ün sarı pipisi uğruna "tülaaay geri dön karıcığım" diye bağıran adam gibi yarı meczup bir hale büründü hem bihter, hem nihal... behlül ki sanırsın testislerinde ölümsüzlük iksiri taşıyor anasını satayım. tutku değil o duyduğunuz, feromon, taşak kokusu.
    iki tane güzelim kız zıvanadan çıktı arkadaş. şirazeleri kaydı sosyete güllerinin. ne behlül'müş erkekliğimden soğudum. aynada kendime bakıp bakıp tiksindim. behlül müyüm ben? değilim. o halde çükümü kesip pilava katabilirim, behlül varken işe yaramaz benimki.

    -nihal; bakıyorum kağıdıma da hep küfür yazmışım, ne diyeceğim ben şimdi canım okuyucuma a andaval? kızım sen ne çirkef, ne dönek, ne entrikacı bişimişin ya fitne bücür? "nerelisin? kocamköylü." anında sattın matmazeli de babanı da... bu ne erkek merakıymış buldumcuk? hay aşkın batsın, nişanlın batsın sonradan görme paçoz seni. (ve içimden mahalle karısının çıktığı andır.)

    hayır yani bu tarz akıl sağlığı yerinde olmayan karakterlerin kendince gevelemelerini aşk, tutku, elvan gazozu diye yutturmaya çalışıyorsanız yemeyiz sayın senaristler.

    behlül, behlül, behlülbehlülbehlülbehlül... hay kolun değil dilin kırılaydı. kırılmıyosa kopaydı. ulan kolu kırılan "anam anam" diye sayıklar. nası bi azgın karıysa kol kırık hala "nışanlım :(" diye triplerde karı. s.k delisi.

    "behlül'ün eline yapıştı" dedi ya firdevs, yok anam eline değil çüküne yapıştı, istiklal marşını japonca ve tersten söyletmeden salmayacak. (bırakma beni behlül yoksa canıma kıyarım... ) hay öleydin o merdivenlerde, korkuluklar pekmezini akıtaydı.

    inşallah o behlül senden habersiz bakkala çakkala falan gider de atarsın kendini köşkün penceresinden falan. öl nihal... sümük... at sineği...

    zeka yaşın da 0-5 arası lan. kolun, götün kırılmış hala "senden nefret ediyorum bobey" tribi çek adamcağıza da. senden nefret ediyorum ne lan? resmen 0-5 yaş. belli ki filmde duymuş salak. cümle kurmuş olmak için söylemiş.

    -beşir salağı o jip babanın jipi değil mi? hemen atla git hastaneye. arkadaş ne artistsiniz ya? romantik serseri. uçarı it. ortopedist çünkü sıçtığım. "nihal'i görmem lazım" mış. operatör doktor beşir tebeşir. naapçan platin mi takacan nihal'e? nişanlısı takar onu platinini. hala'nın hızmatçısı gülcan'ı da al; sen küçük emrah, o gülcan kötü yola düşün. haydi yelleh. arap bacı kılıklı seni. beşamel.

    -nefret ediyorum hepinizden birbirine besin zinciri gibi aşık insanlar...
    cemile -> beşir -> nihal ->behlül... hiçbirinizin ki ne aşk, ne tutku, ne platonik-karşılıksız aşk... hisleriniz tamamen hastalıklı lan. hayır yani sonra millet filmlerde gördüğü gibi aşk istiyor, ben veremem kimseye böyle 7/24 ruh hastalığı. bir tek çetin ile firdevs kalsın. gözüm diğerlerinizi görmesin.

    -adnan'ım miss turkey 2010 empati güzeli seçtim seni. herkesin yerine koy kendini. herkesi anla. herkese anlayış göster. bi gariban şöfer'e gücün yetsin. behlül tutsun sen "şrraks" diye bas tokadı. teke tekte şöför senin ağzını kırar bence. bilemiyorum.

    gerçi aile fertleri de biiir bir ağzına sıçtı adamcağızın. pişkinliğin de bu kadarı artık. ziyagil değil, adnan abalı. vurun abalı'ya. "beni daha fazla mahçup etme" diye yalvar yakar oldun ama düne kadar yükseliyodun ya bebişim? nooldu hidrolik mi bozuldu?

    behlül ve nihal çiftine "ben tüm malları bülent'in üzerine yapıyorum" dersen seni anında affedeceklerdir. hatanı anında telafi etmiş olursun. paran yerine sıçıp da kuru boklarını yiyecek değiller herhal...

    -"nihat'ım haber ver hastane güvenliğine almasınlar pis gazetecileri içeri. kokuyo ayol hepsi*. burnumuzun direği kırıldı. nihat hazır sağa sola tebliğ yadırmaya başlamışken söyle başhekime bize iyisinden 3-5 beyin bulsun nakillik. yok çünkü bizde. hazır hastaneye de yatışmışken. he gülüm?"

    -behlül & bihtoş ikilisi, nerden geliyo bu evi terk etme bolluğu? ananın bağ-kur maaşıyla mı gideceksin mayamiye? bir de hakikaten miami süper tercih. türk sosyetesi oraya yuvalanmadı çünkü. hay inşallah dexter morgan bulur da sıkar ünüğünüzü.

    -arsen, sen de artık bi ev tut istanbul merkezden be şekerim. yaktığın benzine yazık. kirala bi rezidans fulya, gayrettepe taraflarından, sen de rahat et biz de rahat edelim. abla kardeş obsesif misiniz nedir? biri atölye peşinde, biri çiftlik... bu arsen'in bir hikayesi olmalı ayrıca. bu çiftliğe yerleşmesi, inzivaya çekilmesi için bir neden olmalı. fakir birini sevmiş, babası vermemiş, oğlan babanın verdiği parayı kabul edip arsen'i dehlemiş, arsen de çiftliğe kaçmış. hatta ileride gelir o fakir parçası, yanlış anlaşma olduğunu falan söyler. böylesi uygundur sayın senaristler.

    -zengin dediğin çetin gibi olur. (kaşlı döşlü, neydi o?) adam saniye'de çaktı meseleyi. adnan salozu katiyyen anlamazdı öyle bir durumda.

    -firdevs'im "bir parola belirleyelim"... ben seni çaldırıp kapatayım seni düşünüyorum manasında. nasıl? mesaj atabilirsin mesela cicim. süper parola. nasıl akıl edemedin ki? sen ki şimdiye holding'in en aşağı %25 hissesini affetme hediyesi olarak kapmıştın kocandan. çetin ile şahane bir çiftsiniz yanınıza alın beni evlatlık olarak.

    -(geçen hafta vahşet tanrısı'na gittim zerrin tekindor o performansı matmazel olarak yapaydı şimdiye başrol garantiydi. sevmiyo kadın demek ki.)
    neyse, matmoş nooldu kız? bi rengin soldi? besle, büyüt, evladın bil, kol kanat ger, analık et; naha böyle dirsek çevirsinler sana bir günde. el değil mi? bi angut adam için, bi yamuk götlü karı için; hem sevdiceğin, hem özden ayrı komadığın evladın 7 kat elden uzak olsun sana. evi ayırdığından beri ne dışlandı kadıncağız. gazetecilerden utanmasalar tutup ensesinden kapının ordaki çöp bidonlarının yanına koyverecekler... (içimden görümce çıkma anı)

    -canlarım bir haftanın daha sonunda çüş diyeceğiniz bir performansla entry kastırdım. hepsi sizler için. aranızda toplanıp koluma bi platin taktırın. hadi be hacı.
7280 entry daha
hesabın var mı? giriş yap