8 entry daha
  • alenen orospu çocukluğudur demiyorum. bak dikkat et, demiyorum.

    çünkü o video'yu kaydeden şerefsizin, arkadan ergen sesi titrercesine "sevişelim mi" diye bağıran göt oğlanının, 5.25'te "biz anarşist değiliz, solcuyuz" diye bağıran gerizekalının tek başına böyle olmadığını, bu hayata böyle yetiştirildiğini düşünmüyorum.

    ama o makyaj standında sırf siktiğimin patronu istiyor diye topuklu ayakkabı ile sabah 10 - 21 arasında durmak zorunda kalmış o "emekçi" kadının sırf patron zoruyla giydiği askısızdan ötürü laf yemesini eğlenceli bulan zihniyeti ancak böyle nitelendirebilirim.

    $urada bile bu muhabbeti yapıyoruz, be amına koduklarım, normal bir olay mı? laf atma, taciz, tecavüz ne zamandan beri gülüp geçebileceğimiz, eğlenebileceğimiz bir olay haline geldi? şerefsizlik bu kadar mı sıradanlaştı da benim haberim yok? açık giyindi haketti zihniyeti bu kadar mı içimize kadar işledi lan?

    hadi ben erkeğim, sikimin derdine düştüm, güldüm eğlendim diyelim. ulan bunu savunan kadınlar var, çocuklar iyi makara çevirmiş diyen tipler var. ha zaten kendi sosyal hayatından gerekli ilgi görmeyip, capslerini ego tatmini için kullanan inci sözlük'teki kadın oluşumundan yeterli tepkiyi beklemiyorsun ancak belirli bir seviyesine inandığın, yeri geldiğinde elitistlikle suçlanan insanların tacize karşı durmayışını görmek onur kırıcı. onurum kırıldı, farketmez ekşi, uludağ, inci. sadece bir sözlük yazarı olarak.

    o emekçi taşşağı yapılan kadın günde bilmem kaç kez sözlü ve fiziki tacize uğruyor ve sağolun aynı ortamı paylaştığımız öküzler sayesinde bunu da sıradan hale getirdik. yarın bir gün, bilmem kaç yaşındaki çocuğa cinsel istismar başlığı altında koyun olup atıp tutmakla herkes yıllık tacize/tecavüze tepki sorumluluğunu yerine getirir de dava kapanmış olur.

    amaaan, bir kadının 4 kişinin tecavüzüne uğramasını espri malzemesi yapabilen gerizekalıların yaşadığı bir ortamda tacize karşı durmayı anlatıyorum, bende ki de mallık.

    edit: işbu entry, mevzu bahis olayı "eğlenceli" olarak nitelendiren, sonraları ise entry'sini silivermiş adı bende saklı kimselere ithaf olarak yazılmıştır.
    edit 2: (#20395604)
79 entry daha
hesabın var mı? giriş yap