aynı isimde "öyle bir geçer zaman ki" başlığı da var
1542 entry daha
  • ali, ostav'te menya! (bu küfürü muhteşem yüzyıl'ın fragmanındaki rus gacıdan duydum, anlamı nedir bilmesem de ostav'te menya ali, go fuck yourself, jerk, bitch..)

    merhaba, bu satırları yaşam destek ünitesi + yangın söndürücü + oksijen tüpüne bağlı şekilde yazıyorum. bu dizi başlamadan önce ben 25 yaşında hayat dolu, cıvıl cıvıl, sevgi kelebeği gibi bir insandım, en büyük derdim "acaba bihter'le behlül'ü bu hafta kim görmüş gibi yapacaklar?"dı, şu an 14 bölüm sonunda kendimi 78 yaşında ve hacca gidip orada ölmek isteyenler gibi hissediyorum, tamam mı?

    bu kanserojen yapımı henüz izlememiş fakat izlemeye niyetlilere tek tavsiyem, vazgeç kardeşim, git bunun yerine opus dei'ye üye ol kendini kırbaçla, daha az acı çekersin. sırtına silverdin filan sürersin geçer..

    carolin, bu hafta seninle başlamak istiyorum. sana hissettiklerimi en son rosalinda'nın yamuk ağızlı -seninkinden yamuk olmasın-, fare suratlı kız kardeşi fedra'ya hissetmiştim, o da böyle elin kocasına bacasına göz koyan poposuz şıllığın tekiydi, suratından zift akardı senin gibi.. neyse elalemin karısını geçelim konumuz sensin, carolin yemin ediyorum gazetelerden kestiğim farklı puntolardaki harflerle sana imzasız mektup göndericem "go home yankee, aksi takdirde saçlarını çile çile sarar haraşo örer örer sökerim" şeklinde. ulan allahın boy verdiği gerisini koyverdiği manyak karı, derdin ne senin be? tamam cemile'nin patates burunlu kocasını aldın, daha ne istiyosun otoban ifadeli şıllık? baban "böyle tırpan ağızlı bebek benden olamaz" diye seni red mi etti, annen konken partilerinde gezmekten seninle ilgilenmedi mi? bak bacım biri seni çok fena kandırmış, zannediyorum ki 5-6 sene önce star'da yayınlanan aşkın peşinde dizisini çok izledin oradan etkilendin illa ki doğu erkeği illa ki oryantalizm diye tutturdun, önce kıllı bir iranlı sonra kıllı bir türk.. yavrum manyak mısın, hayat o dizilerdeki gibi değil biz burada dansöz kıyafetleri giyip akşamları kocalarımıza oryantal yapmıyoruz, sabahları gözlerimizi zift gibi boyayıp takma kirpik takmıyoruz. nohut pilav pişiriyoruz filan. asmalı konak'tan etkilenip tek göz odada bok içinde yaşayan adama kuma olarak kaçan kıza döndün, carolin biz hala suzan avcı'dan tırsan bir milletiz git buradan.. özet geçiyorum piç: carolin biliyo musun çok orospusun.

    ali, yakalarımı yırtıp 8 kilometre koşacağım senin yüzünden. ali senden 20-30 cm filan kısa olabilirim ama archilles'in o hormonlu tipsizi öldürdüğü gibi öldürürüm seni, meyve bıçağımla koşarım lan üstüne.!
    hiç düşünmüyo musun herif sahiden, "bu hollandalı benim her şey 1 milyoncu önünde yaşanan izdiham gibi hayatıma neden katlanıyor, ehehe çok tatlışım da ondan" mı diyorsun yoksa? mete hapse atılınca aklı başına gelcek de senin ne zaman gelecek a gardrop kapısı ebatlı herif, otoban suratlı sevgilinin fuckbuddysi ekber gelip "red light district türkiye distributörü" damgasını alnına yapıştırınca mı?
    hacı sen bu çocuğu kime baktıracaksın, carolin daha kendi tırnaklarının içini temizlemekten aciz ıyyyy, sabahları erken uyanıp arsenik-votka filan mı içiyosun bu neyin kafası. bırak o çocuğu yerine.
    ali bana bak, ben çok trevanian okudum, o melek gibi görüntümün altında kişisel idolüm nicholai hel'dir, çok pis kendo yaparım, ata binerim ve oje sürerken amerikan güreşi izlemekten büyük zevk alırım. kısaca ali, belanı ....kertirim, ayık ol.

    cemile, şu an 80 küsür yaşlarında bir kadın olmalısın. olur da torunlarınla skype'tan filan konuşuyosan eğer interneti kullanmayı da biliyosundur çılgın nene cemile. ve tam da burayı açıp boşanma oranlarının artma sebepleri başlığına bakıp da "kadınların kocalarına itaatkar olmamaları, ühühü dinimiz imanımız ühühü", "kadınların kapıyı güler yüzle açmaması, gözlerinin dışarda olması böhühü" diye ağlayanları gördükçe sen de en az benim kadar osman baydemir'i anıyorsundur: hasiktir diyorum. cemile bebeğim, "fazla param yoktu.." diyen adama bir hayat verdin, sevgi verdin, duvarlarının sıvası dökülmüş evden hiç gocunmadan kocaman bir mutluluk yarattın da ne oldu: "ama onun bacakları daha uzun cemile, lütfen bizi yalnız bırak tipik türk kızı, türk kızlarının otu boku, türk kızlarının rahatça vermemesi, türk kızları keşke geberip gitse". sana tavsiyem, olur da bi daha evlenirsen, yeni evinin kapısına adımını atar atmaz şunları sıralaman:
    " hiiiii hani nerede swarovski taşlı stor perdeler ha?"
    " almanya'dan ithal, isviçreli bilimadamlarının tavsiye ettiği solaryum cihazı istiyoraam"
    " bu dar eve sığmayız çabuk kenan birkan'ın köşkünü satın al çabbuukkk, boğaz manzaralı odalarda çocuklarım yatacak"
    " ikea'daki bardak altıklarından, tepe home'daki orta sehpadan, kervan çeyiz'deki kürdanlardan, kütahya porselen şarkısını söyleyen adamdan istiyorum, right now!(olaya biraz ecnebilik kat filan)"
    " gelinliğim vera wang olucak tabü kü"
    " chanel 505, chanel 509.. tırnaklarımı boyaması için de birini tut(yelpaze sallama hareketi)"

    yoksa ahan da böyle kalırsın. akıllı ol cemile, makyavelist ol. ççç çemile ççç.

    berrin, aşık olalı ebleklikte sınır tanımayan sevgi böcüğüm, 20 küsür yaşına kadar sadece kitaplarla derslerle ömür geçirip "ben hiç evlenmiycem" mottosuyla takılıp sonra çaat diye aşık olunca böyle anaokul çocuklarına dönersin, ahmet'i görünce başındaki şalı indirip saçlarını düzelttin ya.. ahah canımsın.
    neyse güldük eğlendik fakat şimdi bana kulak ver: ahmet tehlikede. amina kendini şeettirmeden ahmet'in peşini bırakmaz, kız "plajda rus turist görmüş bıçkın yiğido"ya dönmüş ahmet'i göresiye, ama berrin sen de onun yerinde olsan aynı şeyi yapardın düşünsene kendi öz vatanında tüm sarışınlıkları toplasa yine 1 ahmet çıkaramıyor kız(bkz: amina haklı beyler), ne yap et, gerekirse kadınlığını kullan fakat bu tehlikeyi başından sav. yoksa benden söylemesi, ahmet'den hamile kalıp çocuğuna baba olmak için lap diye atlayan hakan'ın köşkünde, robdöşambrlı babasıyla geçecek sıkıcı saatler seni bekliyor. berrin bu arada hakan'a da inanma seni ...... ay neyse, böyle işte vaziyet berrincim.

    aylin, küçük firdevs, seviyorum kız seni, 1000 liralık elbiseyle de posta koyuyorsun, paçalarını çorabına sokmuş harç bidonu taşırken de. soner'in o teletabilerin güneşi gibi paso sırıtan kardeşi nasıl oluyor da "bana aylin'i al buba ehehe" diyen ağa çocuğu kadar mutlu ve çılgın olabiliyor inan ki anlamıyorum ama soner'le ikinizden aşk-ı memnu 1960 versiyon olarak çok umutluyum. artık sırıtık murat "abimle karım ata biniyorlar ne küselll" diye gülümseyip otururken kırlarda elele mi koşarsınız, serada iş mi pişirirsiniz, murat'ın 1 sene sonra ölmeyip 106 yaşına kadar yaşayacağını öğrenince felç geçirip iki yana bayılır mısınız bilmiyorum ama çok olaylar olucak sizin cephede nihahaha. mutluyum lan.

    inci hocanın biryantin kafalı sözlüsü, bu puştluğundan sonra yakında göreceksin ki inci hayatı sorgulamaya başlayacak, "bütün insanlar hain ve cibiliyetsiz" diyerek insanlıktan intikamını yeni sevgilisi çıtır mete'ye kendi ismini verdiği bir sözlük açıp hediye ederek alacak.. bekle biryantin... çok yakında.

    amina, geçen haftaki gece atağından beri mahallemizin erkekleri `ronaldo'nun penaltı atışını bekleyen mazlum futbolcular` gibi geziyor, elleriyle koruyorlar.. ehem neyse..

    bu kadar stres bana fazla. yakında italya'ya göç ediyorum, berlusconi'nin kanalı aşk-ı memnu'nun senaryosunu almış, bekle beni italya, özüme dönüyorum...

    edit: ostav'te menya "git başımdan" gibi bir anlama geliyormuş, mesajla aydınlatanlara teşekkürler. fakat hürrem beni hayal kırıklığına uğrattın, seni köle olarak saraya satanlara emo kızlar gibi "git başımdan yhaa" mı denir yahu? oysa düşünmüştüm ki sen hepsinin 7 ceddine..
5323 entry daha
hesabın var mı? giriş yap