6 entry daha
  • teksas eyaletinin yazlık mekanlarından biridir. türkiye'deki kumburgaz gibi hafta sonu dolup adeta taşar. spec's adı verilen likör shop 21:00 da kapandığı için bu saatten sonra sadece şarap ve ya bira alabilirsin he tabi o da saatler 00:00'ı gösterene kadar. o saatten sonra alkol bulamazsınız barlar, clubler hariç. denizi iğrenç ötesidir. sokaklarda bir tane dahi insan göremezsiniz adeta ölüler şehri gibidir. eğer sokakta bir insan varsa muhtemelen work&travel öğrencisidir. sahil şeridinden oluşmaktadır. yaklaşık 80 bloktan oluşmaktadır şehir. benzinin en ucuz olduğu şehirlerden biridir. çok garip sivri sinekleri var ayakkabının, kot pantalonun üzerinden ısırabiliyorlar. ve acısı uzun bir süre geçmiyor. pharmacy'nin dediğine göre kortizon yapıyor bir süre sonra bu sineklerin sokması.

    work&travel öğrencileri için en ideal yerlerden biridir. ev kiraları, arabalar, benzin, otobüs, mağazalar ucuzdur. 2 hatta 3 iş bulma şansınız vardır. biraz erken gitmeniz gerekir çünkü soğuk denizlerden* gelen öğrenciler tüm işleri kapabilir. golden corral adında muhteşem bir açık büfe restorant vardır 62. sokakta olması gerekiyor tam sahil kenarında. 2010 yılı fiyatı 12$ idi. salatadan tatlısına, etinden sütüne, meyvesinden sebzesine istediğiniz kadar yiyebileceğiniz çok lezzetli yemekler barındıran bir restoranttır. onun dışında zaten bu tarz bir restorant olayı yok bu adanın. yengeç yiyebilirsiniz joe's crab shack'de. rain forest var içi orman gibi etrafınızda canlıya yakın hayvan maketleri falan var değişik bir mekan. 24 saat açık marketler vardır.

    olumsuz yönlerinden bahsetmem gerekirse çok sıcak. sıcak olmasına bir süre sonra alışabilirsiniz ancak nem oranı felaket derecede yüksek klimasız ortamda yaklaşık 1 dakikada sırılsıklam olabilirsiniz. eğer arabanız yoksa günde 4-5 tişört değiştirmeniz gerekebilir. onun dışında 02:00'da tüm barlar, discolar, publar kapanır.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap