23 entry daha
  • ateistlerin gaza gelip "ilim irfan ugruna savasiriz, fenerbahce icin canimizi veririz" diye cevaben deger bulmaya kalkismamasi gereken soru.

    enayi misiniz? ben alnima "savas esnasinda calismaz, en yakin siginaga bir kutu nutellayla birakin" dovmesi yaptirdim. enseye dogru devam ediyor "turan taktigi nedir bilmez, iman gucu upgrade'i yoktur, damarlarindaki kan asil olsaydi hemoglobinleri kafirin viskisinden gelen alkole hizmetkarlik yapmazdi, vs"

    birakin fanatikler gitsinler onden. 100 milyar galaksi yaratmis kutsal bir varligin muhafiz bolugundeler ne de olsa, onun icin savasip olsunler. olmeyenleri de ispiyonlayalim isgalcilere, "hey yankiler, pis yobaz su minareden ates ediyor size, ayak kokusunu takip edin. yok yok, ne asker gonderip teslim alican deli misin, camiyi tumden bombalayin. nasil mi? oyunlarda oluyo ya hani, call in airstrike tusu, yok mu sizde ondan? yamamoto gun filan, uzaydan hani? yalan miydi onlar? neyse ben lazer pointer tutayim yobazin gozune, oraya kitlenir fuzeler. cuma cikisi da iyi denk geldi"

    zaten ekonomik kriz cikip duruyor, emperyalikler iki uc seneye kalmaz iflas bayragi cekip giderler, ortalik bize kalir. biz dedigim ateistler ve allah'in 13. lejyonunda gorevli laikci muslumanlar (rezerv birlikleri olduklarindan savasa girmezler, diger askerler tarafindan sevilmezler). birbirimizin anasini bacisini sike sike cogalir, en az 3 cocuk yapar, yeni bir isbirlikci, uydu devleti kurariz. mesela "turk-amerikan namussuz isadamlari dernegi". boyle ulkelere olsa ya, ticaret odalarindan, borsalardan mutesekkil. "turkiye ozel bor madenleri isletmeleri, bir yandan laikci bir yandan dini imani para olan, teknokratik ve oligarsik, asosyal bir lobi devletidir". adeta ulkemizi pazarlamakla mukellef oluruz.

    hey gidi, nereden nereye. birileriyle dalga gececektim ama kimdi unuttum, ickiliyken yazmamak lazim. annemin bekareti benim icin cok onemli, onun icin savasirim bak
1120 entry daha
hesabın var mı? giriş yap