• bugün itibariyle uygulamaya geçirdiğim proje. daha önce dönün çağrısı yaptığım yazarlardan en ufak bir ses çıkmaması (sağolun lan, gerçekten çok özel hissettim kendimi) ve yaşanan son olaylar nedeniyle gelen talepler beni buna zorladı. küskünlük, kırgınlık ve isyan... sözlük böyle olmamalı.

    sözlükten giden ve sözlükte kalan ama sözlüğe küsen yazarlar ile hepimizin "nihayetinde içimizden biri, atsan atılmaz satsan satılmaz" diye düşündüğü anadolu kaplanı sedat bey ve daha önce ekşi leaks 2011'deki oyunculuğuyla 4 dalda emmy ve altın küre'ye aday gösterilen kanzuk... sözüm sizlere! gelin bu barış şemsiyesinin altında birleşin. işte aşamalı barış planım:

    1. ssg ve kanzuk üç hafta boyunca bıyık bırakacak.

    2. antepli yazarlarla temasa geçilecek ve üzerinde antep fıstığıyla ekşi sözlük bölünmez yazan 5 kiloluk üç tepsi baklava yaptırılacak.

    3. dengizik, azuth, airlangga, tribal enfexion'dan oluşan dört kişilik küskünler grubuyla antepten gelen baklavayı getirecek barış temsilcisi iki yazar ve ben, bugünden tam üç hafta sonra, 21 temmuz 2011 saat 14:00'da istiklal caddesi'ndeki kızılkayalar'ın önünde buluşacağız (ben ankara'dan geleceğim için bildiğim ve nezih bir yer olsun istedim).

    4. basına haber vermek kesinlikle yok, ses kayıt cihazı tehlikesine karşılık kızılkayalar'ın girişinde 6 tinerci arkadaşla üst araması yapacağız (tinerci ne alaka derseniz, sosyal sorumluluk projesi derim dostlar). the wire isimli diziden çok etkilendiğim için civardaki bütün telefon kulübelerini de söktüreceğim o tarihe kadar.

    5. kwisatz haderach ve ben, kendi getirdiğimiz fotoğrafçı nihat odabaşı'nın çekeceği fotolar eşliğinde baklavaları iki tarafa da yedireceğiz. bıyıklı adamın başkasının elinden baklava yemesi '80'ler ve '90'lar spor basınında "ve kırıkkalespor taraftarıyla barıştı" türünden haberlerin ayrılmaz parçasıdır. bıyıklı adamın gülerek baklava yemesi, ve baklavı tutan 4 dolma parmağın bıyık ve ağız nahiyesindeki konumu küs barıştırmada etkinliği ispatlanmış bir yöntemdir.

    6. sözlüğe açıklama yapılması: olay butonu yanacak ve ssg ve kanzuk'un bıyıklı şekilde, küskün yazarlarımızın ise -farketmez- normal saçlı sakallı haliyle (çünkü kırılan taraf onlar) baklava yiyen fotoğrafları yayınlanacak, bundan sonra yazarların bu gibi hukuki konularda haberdar edileceği duyurulacak.

    7. itaatsiz'e barış görüşmelerinin 25 ağustos 2011'de sultanbeyli holiday inn'in çatı katında yapılacağı ve buluşmaya çıplak gelmesi söylenecek (bunun projeyle doğrudan bir ilgisi yok).

    gelin, barışın dostlar. valla olmuyor böyle...

    http://www.youtube.com/watch?v=zd6ntltgakq
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap