• elizabeth ile olması şart değilmiş diye buyurdu şebnem kısaparmak. hemen sina koloğlu yazısı ile inceleyelim..

    ''kanal 7’de güzel günler'de şebnem kısaparmak’la uzman hocamız ayhan akcan toplumun 'ilişkilerde cinsel sorunlarını' çözümlüyor kısaca. ''eşim beni nişanlıyken aldattı. arada sırada aklıma geliyor. nasıl davranmalıyım?'' diyen ismini vermeyen (genelde verilmiyor) bir izleyicinin sorununu çözdüler. kısaca durum şu; kızımız evliliğin ikinci ayında eşinin telefonunda bazı fotoğraflar görmüş. bu fotoğraflar anlaşılmış ki eşinin daha önceki ilişkilerine ait anılar! nişanlılık döneminde birkaç kişiyle beraber olduğu ortaya çıkmış. ama eş bu durumdan çok rahatsızmış, pişmanmış! genç kızımız ikinci ayda fark etmiş. stüdyonun görevi şimdi kızı rahatlatıp evliliği devam ettirmek. şebnem kısaparmak bu konuda çok net konuştu: ''nişanlıyken yapmış. fiziksel bir beraberlik. seninle bunu yaşayamayacağı için birtakım ihtiyaçlarını karşılamak için yapmış. erkeklerin yaptığı, doğal bir şey. ama eşine evine güven, evladınız olacak. hayat güzel olacak...'' bu mesaj özetle, ''evlenilecek kadın ve de eğlenilecek kadın vardır. kızım sen birinci kategoride oluyorsun. bu ne güzel bir şey'' oluyor! stüdyonun neredeyse tamamı kadınlardan oluşuyor. ayakta alkışladılar bu sözleri! enteresan bir ülke olduğumuz kesin!''

    http://cadde.milliyet.com.tr/…asil-ihtiyac-giderir-

    şöyle bir düşündüm, türkiye gibi bir ülkede, kanal 7 gibi bir kanalda ve tamamı kadınlardan oluşan bir seyirci topluluğunda bu sözlerin söylenmesi ve ayakta alkışlanması gerçekten ilginç, ilginç olduğu kadar da biraz da olsa olumlu tarafları olan bir durum. ama dostum diğer yandan da düpedüz zinayı övmek değil mi bu? yani nişanlılık süresince nişanlın ile sevişme, bakire değilse bekaretini bozma, dışardaki ''eğlenilecek'' hatunlarla seviş. burda bir noktalı virgül var ki o da nişanlının bakire olmaması. bu durumda ne yapılacağı ise bence opsiyonel.

    bunlar benim fikirlerim değil, her 10 kişiden 9'unun bu sözlerden algılayacağı gerçekler. bir yandan kanal 7 gibi muhafazakar bir kanalda böyle bir cinsellik propagandası yapılmasını, erkeklerin evlenene kadarki uçkur özgürlüğüne alkış tutulmasını hayranlıkla takip ediyorum, diğer yandan da kendimi nişanlı olan hatun yerine koyuyorum. acı bir türkiye gerçeği gerçekten..

    - aşkitom akşam yemeğe davet etti annemler gelir misin?
    + yok bebetom gelemem işim var.
    - aa, ne işin var ki?
    + buse ile yiyişeceğiz gece, sen evde takıl annengille.
    - peki hayatım [sırtına da vurur], erken boşalıp da şerefimizi yerlere düşürme ama
    + düşünceli nişanlım benim, 3 ay sonra da sana kayacam hazırlan
    - ekiki
28 entry daha
hesabın var mı? giriş yap