98 entry daha
  • belki bu yöntemlerden bir iki tanesini öğrenirim diye uzman tv'ye girip baktım. gerçekten bu yolları anlatan bir video var, saolsun psikolog ayşe kayhan erkeğin boşalmayı nasıl geciktirebileceğine dair bazı ipuçları vermiş.

    mesela vajinaya girişi azaltın, vajinaya ritmik girişi azaltın, sevişmeye ara verip sohbet edin, başka şeyler düşünüp penisi indirin, penisin kafasını sıkın, ara verin, uzanın, yan yana yatın falan demiş.

    bir önceki "kadınlar nasıl orgazm olur" konulu videoda ise ritmik hareket çok önemli demişti ayşe hanım. e bir yandan kadını ritmik harekete yönlendir, sonra da gelip erkeğe; aman ritmik hareket yapma, hatta vajinaya girme, otur sohbet et, ölmüş babaanneni düşün, kalk bir şeyler atıştır demenin alemi yok ki? yani kadınları üstümüze salmaktan başka neye yarıyor bu allah aşkına?

    tavşana kaç tazıya tut denmiş resmen. yani demek istiyor ki ayşe hanım, erkek boşalmayı geciktirmek istiyorsa sevişmesin. bu şekilde hiç boşalmayabilir bile! yahu sevişiyorsun, boşalmayı geciktirmek için vajinaya girmiyorsun? sohbet ediyorsun, arada bir penisin kafasını sıkıyorsun, tokatlıyorsun ki uyuşsun hiçbir şey hissedemesin, yatakta kendine bir sandviç falan yapıyorsun... yemin ediyorum 12 saniyede boşalırım utancımla otururum, şu eziyeti çekmem arkadaş.

    ayşe hanım pratikte daha uygulanabilir şeyler istiyoruz. yatakta eşiyle sohbet edip tostunu yerken bir yandan da penisinin kafasını sıkan biri olmak istemiyoruz, çok şey mi istiyoruz? bir gözünüzün önüne getirin lütfen, böyle biri mi olmalı sizin erkeğiniz?
100 entry daha
hesabın var mı? giriş yap