• - ne oldu hayatım, canın sıkkın gibi?
    - yok bir şey ya, işyerinde canım sıkıldı biraz.
    - patron mu?
    - değil ya.. amaan boşver

    - nasıl geçti günün?
    - bok gibi
    - hayırdır? neden?
    - boşver, hatırlayıp da iyice sıkılmasın canım

    - nasıl, işyerinde işler düzeldi mi biraz?
    - he düzeldi
    - düzelmemiş anlaşılan
    - sikerim düzeleceği de yok
    - oo küfür de ediyoruz artık?
    - gel sen çalış orhan amcığıyla da küfretme?
    - orhan?
    - he orhan

    - orhan'la aran nasıl eheh meheh
    - bak çok ağır konuşurum kaldıramazsın
    - aa ciddisin sen, ne yapıyor bu orhan kızım?
    - adını anma orospu evladının hiç...

    işte böyle böyle anlıyorsunuz ki, bir amına kodumun evladı işyerinde sevgilinize mobbing yapıyor. allah kimseyi mobbinge uğratmasın, daha da önemlisi kimseye mobbinge maruz kalan sevgili nasip etmesin. o mobbingçi ibne evlatları yüzünden kaç yuva yıkılıyor, kaç ilişki bitiyor ben bilmiyorum. elinizden hiçbir şey gelmeden, kenardan sevgilinizin acayip bir şeye dönüşmesini izliyorsunuz.

    ben konuşayım diyorsunuz, hayır, patrona söyle diyorsunuz hayır, dövelim diyorsunuz hayır, taktik veriyorsunuz hayır. e ona hayır buna hayır, bu işin sonu ne olacak? ben her gece senin orhan'a küfretmelerini mi dinleyeceğim amına koyim? orhan aşağı orhan yukarı, orhan şunu dedi, orhan bunu dedi. orhan da ne pis, ne yüzsüz, ne amın evladı ki, sevgilisi olan kadına mobbing yapma cesaretini buluyor. bir yandan işkilleniyorsunuz da orhan'ın heyula gibi biri olduğundan. böyle bir gün sevgilinizin işine gidip görüneyim istiyorsunuz ama işe yaramazsa sevgilinizin "kalıbını sikeyim, herif daha da azıttı" diyeceğinden çekiniyorsunuz.

    ya orhan; "sen misin lan bunun sevgilisi? ikinizi üst üste koyup sikerim" derse? ya orhan şirketin ortasında sizi göt edip bırakırsa? ya bütün ofis size gülerse? "ahahahaha şunlara bak, orhan ikisini de sıraya dizdi" derlerse.

    orhan ben senin amına koyayım. öyle pis bir şey yapıyorsun ki elim kolum bağlı, hareket alanım yok. sevgilime mobbing yapıyorlar diye ne yapayım ben lan. orhan sen çok pis bir orospu çocuğusun ben sana diyeyim. ama tıknaz biri olduğunu öğrendiğim gün, ağzının ortasına sıçacağım orhan.

    orhaan bekle ibnenin evladı!
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap