373 entry daha
  • --- spoiler ---

    genel anlamda oldukça eğlendiğim ve zerre sıkılmadığım film oldu. misal hulk'tan hiç hazetmem, süperkahraman olarak anılması kadar bana saçma gelen bişey yoktur ama bu filmde sevdim hulk'u. bir de mark ruffalo acaip oturmuş role. daha önce maşallah her çekilen filmde hulk'u başkası canlandırdığından kafamda bi hulk prototipi oluşturmakta zorlandım ancak eğer başka hulk filmi çekeceklerse mark ruffalo oynasın işte.
    captain america filmini ise izlememiştim çünkü tırt bi karakter gibi gelmiştir şahsıma. bu filmde de bir sahnede komutanlığa soyundu, beni sinir eden tek sahne bu oldu. ulan herkesi geçtim koskoca tanrı thor bundan emir aldı. yav bi siktir git, adam tanrı lan! koskoca tanrı'ya "sen şunu yap thor'cum" denir mi? o da iyi niyetliymiş sesini çıkarmadı. biraz da kardeşinin bokunu temizlemeye çalıştığı içindir zira aksi taktirde thor g.tünü keserdi ibnenin. neyse... bereket chris evans yakışıklı herif de göz banyosu oldu, hadi ordan kurtardın kaptan amerika.
    iron man'i ise tek geçerim... filmin en süper karakteriydi diyebilirim. dünya yıkılsa bile alaycı tavrı ve ukalalığıyla beni benden aldı. hep iş bitirici oldu, milletin götünü topladığı gibi dünyayı da büyük ölçüde o kurtardı.
    hawkeye karizmatik bi karakterdi, iyi olmuş. scarlet johansson ise filmdeki kadın açığını kapatıyordu. bir sonraki versiyonda örümcek adam da katılacak diyorlar ya hadi hayırlısı...
    bu arada loki bebeğim bul beni... hatunların efendi yerine piç tercih ettiği şu fani dünyadayım. anladın sen onu...
    bu da böyle film hakkında en az film kadar fantazma kokan bir analizimdir. de hayde...

    --- spoiler ---

    not : spoiler de koyalım, yer yer şeettik çünkü...

    edit : arkadaşlar aydınlattı, spiderman film hakları sony'de olduğundan öteki filmde böyle bir ihtimal yokmuş. aman iyi, zaten yeni spiderman'dan hazetmedim.
234 entry daha
hesabın var mı? giriş yap