• kızlar toplanın. diyelim ki yakanıza yapışmış bir erkek arkadaşınız var, kaç kere ayrılmak istediniz olmadı, adam daha çok bağlandı, ne yaptıysanız olmuyor. kötü de olmak istemiyorsunuz, belki başınıza bela olur, size zarar verir, vs. diye çekiniyorsunuz işte bu gibi durumlarda bir erkekten kurtulmanın yollarından birini kullanarak işin içinde tereyağından kıl çeker gibi kurtulabilirsiniz.

    burada size iğrenç davranın, yanında osurun, geğirin gibi öneriler vermeyeceğim. göstereceğin tek yöntemle anında çözüme kavuşacaksınız. olay gayet basit, ayrılmak istediğiniz adamın götünü kaldırın. ona sürekli iltifat edin, harika olduğunu söyleyin, dışarı çıktığında sürekli arayıp nerdesin, seni çok özledim falan diyin. eğer daha önce ayrılmayı denemişseniz, ya ben senden vazgeçebilmeyi nasıl düşünmüşüm? salakmışım ben sanırım, vb. laflar edin. her gece uyumadan arayın ve ona sahip olduğunuz için ne kadar şanslı olduğunuzu anlatın. diğer arkadaşlarına bakıyorum da hepsinin sevgilisini toplasan, bir sen etmezsin falan deyin. 1 aya kalmaz adam başka birini bulup size terk edecektir.

    etmezse beni arayın, gidip bi de ben konuşurum ama öyle bir şey olması mümkün değil. götü kalkmış bir erkeğin sevgilisini değiştirmediği vaki değil. koca koca adamlar karısını boşuyor yahu bu sebepten.
175 entry daha
hesabın var mı? giriş yap