201 entry daha
  • dün bu forumda görülerek buraya taşınan konu, evlilik öncesi kızlık zarı diktirmek, enteresandı ve tartışılması gerekiyordu. dalgayla karışık eleştirdik, güldük eğlendik, biraz aşırıya kaçılmış olabilir ama böyle ortamlarda bu son derece normal. nihayetinde ucu erkeklere de dokunan bir konuydu, kızlık zarı diktirilerek kandırılan en nihayetinde biz erkekler, bu açıdan konunun tartışılması gerekliydi.

    ancak bugün bakıyorum kk oluşumunda ne kadar konu varsa birer birer buraya taşınmaya başlanmış ki bu akıl işi değil. yok vajina kararması puhahahahaha, anal bleaching, yuhahahahaha, tarzı bir yaklaşım hiç hoş değil ve işin boku çıkıyor. işte ekşi sözlük eleştirilecekse burada eleştirilmeli. ne yapsınlar kk'da? erkeklere nasıl verelim de hepsini memnun edelim diye mi tartışsınlar. haklı iken haksız bir duruma doğru ilerliyoruz. neredeyse salçalı ekmek yiyen, kadın yüzü görmemiş 15 yaşında ergen lafını haklı çıkaracağız.

    sen anal bleaching ile dalga geçiyorsun da senin tıraş köpüğü ile otuzbir çekmene ne demeli (umarım bir tek ben değilimdir). sevgilimin götü ay gibi olsun ama anal bleaching yaptırmasın, olmuyor işte. onun için diyorum ki tadında bırakalım, konuşalım, yazalım, cevap verelim ama orada gördüğümüz her başlığı da buraya getirip "vajina sarkması nuhahahahahaha" yaklaşımıyla sunmak hoş olmuyor. sen bi evlen, 45 yaşına gel, orda burda dolaşıp vajina estetiği hakkında bilgi ararken bugünlerinden utanırsın.

    ulan şimdi sanki ben vajina estetiği konusuna eğilmişim gibi oldu ama valla yok öyle bir şey. ama tıraş köpüğü gerçek, oldu yani bi aralar.
401 entry daha
hesabın var mı? giriş yap