56 entry daha
  • internetin gücünü hafife alarak beni üzen vasat şahsiyet. yıl 2010 inceden yazdığım bi kız komiklikli şakalı bi gurubun resmini paylaşmıştı facebookunda. bende fikrimin ince gülü ne tarz olaylardan hoşlanıyo hesabı tek tek incelemiştim beğendiği gurubun fotolarını. bi süre ilerledikten sonra dikkatimi çekmişti tanıdık bi yüz. olağandan fazla kilolu kuzenimin resmi altında onlarca hakaret dolu yorum bulmuştu beni. resmi paylaşandı resimden çok dikkatimi çeken kuzenimin onca işkence(gıdıklama vs) sonrası söylediği aşkıydı zira resmi paylaşan gizemdi adı.

    iyi adamdı kuzenim orhan kötü yanı kendisiyle dalga geçen bi iblise aşık olmasıydı. hormonal bozukluğu vardı canım kuzenimin hayatı boyunca yemek yemese dahi kilo almaya devam edecekti en kaba tabirle açıklamak gerekirse. ama onun hayatı boyunca sevdiğini itiraf edebildiği tek kız onun bi resmini "ayıya bak ayıya" şeklinde etiketliyerek afişe etmişti bi kere. ona hiç çaktırmadan eniştemle konuştum. okudukları okulun müdürü kankasıydı zira. müdür olay adliyelik olmadan resmi paylaşan kızı ve ailesini çağırdı. sonrasında resmi paylaşan o gotik takılan kız o alemin kraliçesi gözümün önünde feodal babasından öyle bir dayak yedi ki anam avradım olsun kanlıma öyle vurmam. dayak sonrasında eniştem imana gelip davadan vazgeçti ama resmini ve yorumları duyan kuzenimin intihara teşebbüsüne engel olamadı.

    allahıma binlerce şükür kuzenim şuan sağsağlim ayakta. ama sözün özü internette olan internette kalmıyor yalnız ve güzel ülkemde. e be buse hiç mi düşünmezsin bu videoyu beni tanıyan biri izledi diye. daha da tehlikelisi beni bulabilecek bi ruh hastası izledi diye. daha dün kayseride aşkına karşılık alamayan bir kapcının kızı kazana atmasını öğrendik. kendisine hiç umut vermediği şizofren bi kapıcı(ki babasının kankası) bi kıza umutsuz olduğu halde bunları yapıyorsa yazık sana şimdiden. zira popüler olmak uğruna yayınladığın bu videoyu belki sana platonikmen aşık belki seni tanıyan, belki seni hiç tanımayan binlerce ruh hastası izledi. yarın yolda yürürken hiç mi korkmayacaksın acaba bu adam benden hoşlandığı için mi bana bakıyor yoksa beni yoketmek için mi diye.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap