11 entry daha
  • geçtiğimiz haftalarda karşıma çıkan, aklı sıra beni ayakta sikecek olan orospu çocuğunun ta kendisidir.

    çamaşır makinemin bozulmasından dolayı çağırdım bunlardan bir tanesini. geldi baya bir baktı, sanki çok sikim varmış gibi motoruna kadar çıkardı. teknik birkaç kalıp kelime söyledikten sonra oktay derelioğlu ses tonuyla abi bu bitmiş dedi. bitmiş mi nasıl bitmiş la daha alalı iki sene olmadı demem ile, motorunun değişmesi için merkeze götürmeleri gerektiğini söylediler. ben de tamam demiş bulundum ve ücretini sordum. yine uzun uzun cümleler kurarak bana 220 tl gibi bir fiyat çıkardı. bak hele sen bak.

    - iyi kalsın amına koyayım, hiç götürme bir yere seni hadi hayırlı işler.

    birkaç gün sonra iki sokak aşağıdaki kendi halinde esnaflık yapıp, kimseyi sikmeye çalışmayan bir amcayı eve getirdim. olayı 20 saniyede halletti sağolsun. makinanın bir tarafına çorap teki kaçmış, onu çıkardı ve makinam sorunsuz çalıştı. adama, bu dürüst tavrından dolayı 25 tl istemesine rağmen 50 lira uzattım ama bunu bile kabul etmeyecek kadar onurlu idi. ama bu orospu çocukları eğer paranız yok ise abi aramızda paranının lafımı olur diyip para yerine götünüze bile hallenir.

    yani demek istediğim şudur ki makinanızı uzun seneler kullanmak istiyorsanız calgonit falan kullanmanıza gerek yok. bu orospu çocuğu yetkili servislere teslim etmeyin yeterli. yetkisini siktiklerim, hala daha elim ayağım titriyor.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap