• baba ve genellikle iki çocuktan oluşan mal sürüsüdür ve sıklıkla bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, elektrik süpürgesi, bulaşık deterjanı, vs. reklamlarında arz-ı endam ederler. annelerinin bulaşığa, çamaşıra çok vakit harcamasından yakınıp, anneleri mutfakta perişan halde bulaşıklara gömülmüşken salondan içli içli onu seyredip üzüntülere gark olurlar.

    hatta yakın zamanda gördüm, kimisi de yemek yediği tabağa "seni çok özledim anne" yazıp annesine mesaj bile gönderir. ama bu mal sürüsünden bir tanesi de kalkıp "ulan yardım edelim de kadın çabuk bitirsin işini" demez. baba bir köşede üzülür, çocuklar bir köşede, ama gerizekalı mal sürüsünün içinden biri de kalkıp yardım etmeyi akıl etmez. olur mu, kadının işi değil mi bulaşık, erkek elini sürmez, ne yapar erkek? gidip içeride oturur ve karım mutfakta çok kaldı diye ağlar.

    lan ibneler subliminal mesaj verdiğinizi anlamıyor muyum ben. erkek bulaşık yıkamaz, çamaşıra el sürmez dediğinizi anlamıyor muyum. neymiş annemiz nerdeymiş? anneniz ananızın amında çocuklar! lan it sürüsü, mal sürüsü kalk bari sen durula bulaşığı, kadın akıtıp sana versin sen de makineye diz, sonra gidin beraber vakit geçirin. maybaş gibi içeride oturup annee annee diye üzülmenin ne alemi var?

    yemin ediyorum reklam aileleri iyiden iyiye delirdi. tabağa "anne seni özledim" yazıyor mal, ağzın yok mu kızım, anne seni özledim diyemiyor musun? bi de o tabakta ne yedin sen öyle allah aşkına mor mor? mor ne yemek var lan?
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap