5676 entry daha
  • en başlarda sırtında kanatları ha çıktı ha çıkacak diye merakla beklenen ama eline biraz güç geçmeye görsün, anında poposu hürrem sultana bile kafa tutacak derecede arşa değecek karaktersizlikte bir karakter olan şu firuze malı gitmedikçe çekilmeyecek dizidir.

    cansu dere'den ve o dana gözü gibi gözlerinden zaten oldum olası hazetmedim. donuk kadın! diziye girdiği güne lanet olsun yaa. belki başka biri oynasa daha çekilebilir bir karakter olurdu, bilemiyorum. ama cansu dere cidden bu dizide sırıttıda sırıttı!

    ayrıca pelin karahan'ın "o kadar güzel gözlerim var ki, çok şuh bakarım, hepinizi büyülerim" temalı kısık kısık bakışlarıda son derece itici, yapmacık ve bir daha itici! bu kızın üstüne aslı karakteri yapışmış arkadaş. olmuyor, onu bir cihan sultanının evladı olarak algılayamıyorum. ayrıca bdıbıdıbıdı diye hızlıca konuşması ve kelimeleri yutması yok mu! öffff sen de git kocanla plates yap, ne bileyim, evinin hanımı, çocuklarının anası ol!

    ve senaristlere buradan selam ediyor ve hepsinden rica ediyorum. ne olur cihangir şehzadeyi biraz az gösterin. ülkecek içimiz parçalanıyor o çocuk öyle masum masum bakınca lan!
3901 entry daha
hesabın var mı? giriş yap