10 entry daha
  • olum bu varmış la cidden. ben bunun büyük şehir yalanı olduğunu sanırdım fakbadi ile birlikte ama varmış. kamil olmakla alakalı olabilir böyle şeylerin olmayacağını düşünmek. şimdi dün gece bardayım, standart bar güzelini seçtim kesiyorum. ki bi şey olduğundan değil, kendimce bar ritüeli işte. bar güzelini bul kes. baktım kız arkadaş grubu bi tane, içiyorlar, her şarkıya katılıyorlar, nispet şarkılarında çıkıp dans ederek klip tadında şov yapıyorlar filan. içlerinde bir kız var, kız grubunun ilgisinin merkezi. ya birader kız bildiğin tanrıça. mevlam özenmiş bezenmiş de yaratmış. demet akalın şarkılarına yoğun katılımdan anladığım kadarıyla ya manitadan kazık yemiş, ya sepetlemş sepetlenmiş, yani bi rileyşınşip status güncellemesi almış, belli. dedim ya bar ritüeli, kız da bildiğin ilik, geçtim bir kolonun yanına, saklandım karanlığa kesiyorum. maksat yalnızlığımızı bir nebze unutmak, ulan şu kızın da tokmakçısı var deyip kederlenmek. kızlar içtikçe coştular, bu kız da grupla beraber coştu da coştu. ben karanlığın verdiği kamuflajla rontun, kesmenin doruklarında geziyorum. kızın beni farkedebilmesi mümkün değil. sonra, kız ara ara benim tarafa bakmaya başladı. hani böyle petek dinçöz saçları ıslayıp sallar, şuh bakışlar atar ya kesik kesik, onlar gibi. kız ara ara bakınca gerildim, durduk yere ne oluyor amına koyim diye. kıza daha az bakmaya gayret ettim.

    becrebildim mi? pek değil. dedim ya bar ritüelim bu benim, mani olamıyorum kendime. kız grubu arasında da meşhur olmuştum anlaşılan. önce tanrıça yanındaki arkadaşının kulağına eğildi, sonra o kız diğer yancılara. kız grubu komple benim tarafa bakıyorlar ara ara. avuçlarımın içi terliyor lan, böyle bir şey olamaz. gece ilerledi, benim kızı amansız kesişim kızın ara ara benim tarafı kesmesi bitmedi. arkadaşlarımdan hep duyarım, barda ilk adımı erkek atar, kadının adım attığı duyulmuş görülmüş şey değildir diye. konuşmuyor olmamızın tek sebebi bu olmalı. ama dedim ya, ben bilmem bu raconları...

    bu ne yapacağımı bilmemezlik kızın da canına tak etmiş olmalı ki uzun uzun, hatta direk benim tarafa bakmaya başladı. sinyal dedikleri şey bu mu lan yoksa? bu böyle 10 dakika daha sürdü, gitmedim yanına. en son artık kız da yuh lan ayı demiş olacak ki, masadan içkisini aldı, böyle süzüle süzüle bana doğru yürümeye başladı. hem seksi, hem güzel, hem farkında; en tehlikeli kadın. kalp atışlarım hızlandı, sandalyemde dikleştim. aklımdan binlerce senaryo geçiyor, ne demeliyim, şunu derse ne yaparım, ne yapıcam amına koyim... en son geldiğinde "merhaba, manken misin?" demeye kara verdim. çok etkili bir cümle bence. tüm kadınlarda işe yarar. lanet olsun, tam bir playboy'um.

    kızla aramdaki o 5 metre mesafe kapanmak bilmedi. o salınıyor, ben ömrümden ömür, canımdan can veriyorum. attığı adımların etkisiyle saçları dalgalanıyor, parfüm kokusu baş döndürücü, bence herkesi büyülemiş. her attığı adımda kalp atışlarım hızlandı, kalbimin sesini duyuyorum, yerinden fırlayacak. kız yaklaştı, yaklaştı, yaklaştı, masama adımlar kaldı. yüzüme büyük bir gülümseme yerleştirdim. ..kız geçti gitti ya la yanımdan. arkamdaki masadaki oğlanın yanına oturdu. demek ki gerçekten iyi kamufle olmuşum, beni görmüyormuş.

    tanrıça dediğim kız yanına oturduğu o çocukla bi yarım saat fian konuştu, sonra birlikte çıktılar bardan. arkalarından baktım, bayağı da yakışmışlar yani brbirlerine. allah mesut etsin. zaten benim hatun götümden kan alır yani öyle şey olsa. gözler de bozuk, miyopiyim. nerden görücem kızın nere baktğını amına koyim. hülasası, kaldıran kaldırıyor, kaldırılan kaldırılıyor. ben kaldırılmak istesem ben de kaldırılırdım da işte ben altyapıdayken dizimden sakatlandığım için. yoksa kesin mençıstır. öhm.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap