• ürkek ürkek yaklaşırsın kıza, çünkü bilirsin ki kız bir kere kendini geri çekti mi bütün iş yatar. kendini geri çekmiş kızı bir daha sevişme ambiyansının içine sokmak imkansızdır. bir kere “ya dur” dedi mi, bir kere tam öpecekken kendini kaçırdı mı, bir kere bacağına koyduğun elini kaldırdı mı o iş bitmiştir arkadaşım. onun için oynaşma adını verdiğimiz ön sevişme süresince kıza, nasıl ki bir kuşu elimizde onu kaçırmayacak kadar sıkı ancak boğmayacak kadar gevşek tutmamız gerekiyorsa öyle yaklaşmalıyız. çünkü her ikisinin de telafisi yok.

    ön sevişmede, hele ki daha ilk adımlar atılıyorsa izlemeniz gereken belli prosedürler, yollar var. amerikan filmlerinde gördüklerinden esinlenip direkt dalarsan kızı oturduğu yerden ayağa kaldırırsın ki ön sevişme anında erkek otururken ayağa kalkan kız sevişmenin uzun bir süre erteleneceği anlamına gelir. öncelikle benim güzel arkadaşım kızın saçlarıyla, yüzüyle, elleriyle oynamaya başlayacaksın. yaklaşık 10 dakika sürekli, el-kız irtibatını kesmeden kızı seveceksin, saçlarını kıvır kıvır yapacaksın, yanağına işaret parmağının sırtını sürüp “ne kadar yumuşak tenin var” diyeceksin. bu aşamada kız kendini geri çekmiyorsa, gülümsüyorsa, kafasını öne eğiyorsa ikinci aşama için hazırdır.

    ikinci aşamaya kıza iyice sokularak başlayacaksın, ilk aşamada dokunduğun kızı şimdi tutma zamanı. ürkütmeden kıza sokulacak ve nefesini duymasını sağlayacaksın, kulağına yakın yerlerde saçını koklayacaksın, burnunun hafifçe ensesine sürteceksin, bu sırada kesik kesik ve derin nefesler alacaksın ki kız bu seslerden etkilensin. eğer bu noktada, sen kızın ensesine doğru yaklaşırken kız kafasını eğip işini kolaylaştırıyorsa ikinci aşama tamamlanmış demektir. yok eğer kız senin yaklaşmana izin vermeyecek şekilde başıyla seni itiyorsa, tekrar birinci aşamaya dönmen gerekir. dönmeyip, surları döven toplar gibi, kale kapısına dayanmış koçbaşı gibi kızı ittirirsen kız ayağa kalkar arkadaşım, dikkat!!

    üçüncü aşama artık dananın kuyruğunun koptuğu yerdir. bir sevişmenin mümkün olup olmadığı bu aşamada anlaşılır. enseyle başladığımız temas etme çalışmasını yüzün diğer bölgelerine yayma zamanı artık. enseden yukarı, kızın saçlarını öperek alna ulaşıyoruz, alnının öpülmesine, alnını dudaklarınıza bastırarak cevap veriyorsa doğru yoldasınız ama hemen gaza gelmeyin! alın bölgesinde biraz oyalanın, kaşları öpün, hafif hafif burna inin, yanaklar derken dudaklarının bitim noktasına küçük bir öpücük kondurup geri çekilin. hızlıca kızın ifadesine bakın. kızın gözleri açıksa ve size bakıyorsa ufak öpücüklere devam etmeniz gerekir, bu durumdayken dudaklara geçerseniz kız kaçabilir. kızın gözleri kapalı, yanakları al al, ağzı hafif aralık ise vakit kaybetmeden dudaklara geçini, bu anı ıskalamayın.

    tebrikler dördüncü aşamaya geçtiniz. öpüşmenin başarıyla tamamlanması önünüzde tek bir engel kaldığının habercisidir. o engel ön sevişme ile sevişme arasındaki engeldir. eğer bu engeli de aşabilirseniz sevişmeye geçebilirsiniz yok eğer bu engeli aşamazsanız ön sevişme ile yetinmek durumunda kalacaksınız demektir. bu engeli aşmayı zorlarsanız kız ayağa kalkar, dikkat!! bu engel öpüşme devam ederken kızın elini tutup çükün üzerine koymaktır! bu öyle büyük bir engeldir ki burada anlatmam imkansız, yapanlar bilir. bunun için acele etmeyeceksiniz, ilk önce öpüşme faslından gereken verimi almalısınız. uzun süre, dudaklar kızarıncaya kadar öpüşmelisiniz, ardından ellerinizle kızın vücudunu hafif hafif yoklamalısınız, bütün bunlara olumlu dönütler alırsanız sıra ön sevişmeyi bitirme aşamasına gelmiştir. usulca kızın elini tutun, sevin, parmaklarını tek tek yoklayın sonra çekiştirmeden yavaşça getirip çükün üstüne koyun. koyduktan sonra elinizi çekmeyin, ilk başta illaki ufak bir irkilme olacaktır, bu irkilmeyi elinizle, “ben buradayım” telkiniyle aşın. eğer bu noktada direnç çok yüksekse zorlamayın. bırakın elini çeksin, ama öpüşmenin kesilmemesine dikkat edin, eğer elini çekerken kafasını da geri çekip “ne yapıyorsun sen ya” derse sıçtınız, hemen ereksiyonu kesip normale dönün. ama yok sadece elini çekiyorsa, öpüşmeye devam ediyorsa ikinci bir şansınız daha var demektir.

    kız elini kaçırmamışsa tebrikler, bundan sonrası size kalmış nasıl sevişeceğinizi de ben söylemeyeyim. ama yok eğer kız elini kaçırmış fakat öpüşmeyi kesmemişse, eline ikinci bir hamle daha yapıyoruz. kız bu hamleye yine elini götürmenize izin verme yönünde eğilim gösteriyorsa, sona yaklaştınız demektir. yukarıda anlatıklarımı tekrarlayarak sonuca gidin, ama yok kız direnç gösteriyorsa sevişmeyi unutup o anın keyfini çıkarın. zorlarsanız ne olacağını biliyorsunuz.

    o halde tanımlayacak olursak; ön sevişmede kızın elini çükün üzerine koyma eşiği kritik bir eşiktir. ön sevişme ile sevişme arasındaki eşiktir, bu eşik aşılırsa sevişme başlar, bu eşik aşılamazsa ön sevişme halinde kalır, bu eşiği aşması için kız zorlanırsa ön sevişme de yalan olur, kız kalkar!

    kızı kaldırmayacaksın arkadaşım!
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap