56 entry daha
  • insan beyninde bir bug var, bir olayda ayni anda iki taraf, farkli oranlarda hatali olamiyor, illa bir tarafi tutacagiz.

    ben de izledim videoyu, once terminator tarafini tuttum, skynete tezahuratlar yaptim. sonra digerinin zavalliligini gorunce insaf dedim, italyanlar gibi taraf degistirdim (ama kaybeden tarafa gectik, sicilyali miyiz yoksa).

    normal bir insan bu kadar basit bir sey icin bu kadar delirmez, gercek terminatorler hic delirmez, bu olsa olsa hulktir. hulk'i da hic sevmem, bir batman gibi, bir orumcek adam gibi sempati duyacaginiz bir hikayesi yok, iki kelimeyi bir araya getiremeyen ayinin teki.

    otobus soforunun bicak tasimasina sasiran insanlar var. sebebi gozunun onunde iste, cami kirip iceri giren canavarlar, havalandirmadan giren zombilerle dolu bir trafiktesin. bunun daha sarhosu var, gaspcisi var, vampiri var. olduresiye dovulurken de adam cekmis bicagini can havliyle, hulk'in nerede duracagini bilmiyorsun ki, bes dakka oldu halen dovmekte. ormanda ayiyla karsilassam "bir temiz dayagimi yiyeyim de gideyim" demem, sikarim napalmi ustune, sabah sabah guzel de kokar.

    insaf ettirirken guldurdu de video: hulk smash ama adam zaten kapiyi acmis, cam ekstradan kirilmis, kavgadan hemen once korku vermek icin herhalde. ise yaradi da, soforun eject dugmesi olsa o anda basardi. gerci eject olsa ne olur, ayni noktaya yavas yavas parasutle geri dusecek, hulk ayaklarindan baslardi dovmeye bu sefer. anladim ki ne hak'tan, ne de hulk'tan kurtulus yok (iyy).

    neyse bug diyorduk, taraf diyorduk. niye boyle? dogamizda var da, bence milli sporumuz soyle basketbol gibi yenilenin de puan aldigi bir sey olsaydi, yahut senkronize yuzme olsaydi (ama lig tek takimli olacak), yahut spor niyetine stadyumlarda dikta rejimlerine jimnastik gosterileri yapiyor olsaydik, o zaman aninda kutuplasmaya bu kadar yatkin olur muyduk? bence yine olurduk ama madem bir dusunce ortaya attim, italyan gibi taraf degistirmeyeyim, soyle diyeyim: belki olurduk da bu kadar kisa surmezdi kutuplasma; simdi video biter bitmez taraftar kulupleri kuranlar, t-shirt bastiranlar, facebook grubu yoluyla ab'den fon isteyenler var.
133 entry daha
hesabın var mı? giriş yap