• bir doktora tezidir ve türkiye'de bu tez çalışmasını yapmış sadece 1 kişi vardır ne hikmettir ki adana bilim ve teknoloji üniversitesi tarafından verilen akademik personel ilanında aranan şart da budur.

    ama açıklama yapmışlar, öğretim üyesi bulma konusunda büyük sıkıntı yaşadıklarını ve gelen başvurular arasından bir ön değerlendirme yaptıktan sonra ilana çıktıklarını belirtmişler. üniversite rektörü, daha önce verdikleri ilanda nitelik kısmını boş bıraktıklarını ancak bu sefer de hiç başvuru olmadığını vurgulamış. onun için önce aday bulup sonra ilan veriyorlarmış. mantıksızlığı koca profesör göremiyor mu acaba? madem başvuran kimse yok ve madem sen önceden adayını belirliyorsun yine nitelik kısmını boş bırak, bir tek belirlediğin adam başvursun ve sen onu işe al. neden önceden anlaştığın adam için özel şart koyuyorsun ki? zaten başvuran yok.

    ama mesele o değil benim güzel kardeşim, bahane bulunacak ya koca profesör içinde bulunduğu çelişkinin farkına bile varmadan destekli sallıyorum diye sallamış. ama gerek yok ki bütün bunlara, sana ne kardeşim dersin olur biter. yahu türkiye'de aile üniversiteleri var bilmiyor mu? rektör, dekan, öğretim görevlisi, araştırma görevlisi hepsi bir aileden çıkmış karışan eden var mı? niye kasıyorsun ki, bu adamı sevdim onu alacağım işe de al. babanızın çiftliği değil mi burası? ben öyle biliyorum.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap