• aga şimdi genelde kadınların muzdarip olduğu bir erkek sanılma hususu var malumun. ee bunun bi de kadın sanılması var, o sanıyorsun mu ki güzel bi şey?

    şimdi ben öyle sokakta görsen kadın sanabileceğin bir insan değilim. hatta kadın sanabileceğin en son 4-5 kişidenimdir yani. ama bu internet yok mu internet, bu mahlas arkasına saklanıp yazdığımız yerlerde kadın sanılmak diye bir husus maalesef var. sevgili okur ben öyle çok bilinen bir yazar değilim, amenna ama 4 yazımı okusan sakallı bıyıklı adam olduğumu anlarsın. evvela şunu yazayım, ben nikimi herhangi bir anlama geldiği için değil, elimin altına gelen ilk 3 harfe basarak aldım. bu konunun bütünlüğü arçısından önemli. bunu bi not edelim.

    şimdi bir diğer etken de çeşitli sosyal portallardan hatun kaldırmak. sözlüklerden kaldırmak, feysbuk, tivaytırdan kaldırmak, bilmem nereden kaldırmak filan derken epey dile yerleşmiş bir mesele. artık piyasa ne kadar kızıştıysa beni hatun sanıp mesaj atan var lan. hata bende ama, alsana amına koyim damarlı20cm diye nik, kimsenin aklında soru işareti kalmasın kalitenle ve cinsiyetinle ilgili. yok amına koyim, illa bi cinslik yapmam lazım. sevgili okur vaktiyle erkekleri çekici yapan detaylar filan gibi bir başlığa nefes alması yazdım. neden yazdım? cidden düşündüm bi kadın beni neden çekici bulur diye, nefes almaktan başka bi sike derman olmadığıma karar verdim. yarı şaka yarı ciddi. çok takılmadım, yazdım geçtim yani. bu hareketimin hayatımı değiştireceğini bilemezdim...

    böyle sıcağı sıcağına gibi üç noktalı yazdım da bi sikim olduğundan değil. direk bu entariden sonra mesaj almadım ama takip eden birkaç gün birkaç yazardan mesaj aldım, bu entari yüzünden olduğunu düşünüyorum şimdi. neyse. aga bi gün elemanın birinden bir milyon simayıllı bir mesaj aldım.

    -yazıların çok güzel. nikin ne anlama geliyor:)))))))))))))))))))))))))

    lan bilmiyorum ki ne anlama geliyor. ne bilim ne anlama geliyor. yaz gugıldan öğren. şimdi mesaj geldi ya, bi de bir sürü sımayıl var diye kendimi cevap verme mecburiyetinde hissettim "bilmiyorum:)" diye cevapladım. bi mesaj daha geldi "sae diye bir japon balığı var. çok tatlıı:))))))" diye yine bir sürü gülücüklü. lan ikinci mesaj da böyle gülücüğü bol gelince ne oluyor diye yazarın bir iki yazdığına baktım, yazar erkek. bu yazıyı okuyan kızlara da analarının babalarının vermeyeceği, yani aslında istese de bilmeyeceği bir ipucu vereyim; biz erkekler aramızda mesaj atarken çok kullanmıyoruz sımayıl. böyle iki yüz sımayllı mesaj alıyorsanız, mesajı aldığınız adam çok büyük ihtimalle size yazıyor. ayık olun. neyse, bu çok gülücüklü mesajlardan sonra işkillendim. dedim eleman belli ki yanlış hedef peşine düşmüş, insaniyet namına doğru yöne kanalize edelim. erkek olduğumu çok belli edecek şekilde biraderli, kardeşli bir cevap yazdım. gelen cevap "eyvallah birader" oldu. pezevenk, insan bi taneye bari indirir gülücüğü, o kadar yaşanmışlık var aramızda.

    sonra birkaç başka yazardan, birkaç mesaj daha geldi ama hepsi aynı başlıyordu; nikin ne anlama geliyor:)))))))))))

    -nikin ne demek:))))))))))))
    +bilmiyorum kardeşim.

    -nikin ne anlama geliyoooo:)))))))))
    +bilmiyorum arkadaşım.

    -nik çogoş. ne demek? :)))))))))
    +kardeş ben erkeğim.

    -nik de enfesmiş, kim bilir sen ne kadar şekersindir çirkin balık:))))))))))))))
    +üff snne be slk .ss

    adamı dinden imandan çıkarırlar lan. yazdığınız yazarın bi 3 5 yazısını bari okuyun vicdansızlar. sonra selçuk neden çok küfrediyorsun. ben bu yaşıma kadar iffetimle namusumla geldim-gözler dol, duygulan-. sizin babanıza abinize yapsalar hoş mu? hayret bi şey.
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap