20 entry daha
  • bizim sülalede genetik bu. kız arkadaşımda da var. negzel lan.

    mesela kız arkadaşım. ne izlese etkisinde kalır amına koyim. star wars'a sardı bu ara. kronolojik olarak ilk 3 filmi izlemiş. bana diyor ki ya ilk 3 filmde görüntüler filan çok güzeldi, dördüncü filmi hesap makinasıyla çekmişler, çok kötü. tabii önce iv, v, vi sonra i, ii, iii biraz zor oldu anlatması ama yani vardık bi yerlere. bu i, ii, iii izledi önce ki bence böylesi daha güzel. kalanı kısmet. onları da izleyer herhalde.

    şimdi ben popüler olan ne varsa hayranıyım amına koyim. lisede star wars'ı izlemeden fanatiği olmuştum bile. üff sıtar vors abi, çok kuuğl abi filan. hepimiz geçtik o yollardani malumun sevgili okur. izledikten sonra gerçekten sevdim seriyi. sıkıldıkça da izlerim senelerdir. george lucas'ın aç gözlü bir puşt olduğunu düşünsem de the clone wars'ı da izliyorum. üniversiteden beri benim hatuna izletmeye çalışıyorum seriyi ama biraz bizimkinin bilim kurgu taraklarında bezi olmadığından, biraz şımarıklığından izletemedim. bi de bi vakitler a new hope izlemeye gayret ederken chewbacca için bu ayı ne aşkım dedi, bayılmışım. gel zaman git zaman benim seriyi çok sevmemden, meselesi açılınca şair gibi anakin-padme anlatmamdan etkilenerek izlemeye karar vermiş seriyi. yalnız riskli film abi, etkileniyorlar;

    -selçuk sen bana hiç özen göstermiyorsun.
    +ne yapmadım yine, ne unuttum?
    -o kadar gidiyorsun, bi kere de demedin ki al sevgilim bu da ışın kılıcı. demedin ki çantanda dursun. demedin ki hırlısı var, hırsızı var.
    +doğru.

    -ben caday olucam, bi süre görüşmeyelim. order'ca caiz değil seninle görüşmem.
    +ok, kib.

    bi de sürekli tartışıyoruz. benim tüm fıkşın alemindeki favori karakterim anakin skywalker. bizimki buna bu adam da tam orospu çocuğu dedi, kan beynime yürüdü. çocuğun anasını kesmişler, ne haksızlıklar yapmışlar, karısının öldüğünü görüyor rüyalarında diye adam galaksinin amına koymuş. adam yüce gönüllü diyorum. adam olsun da kurallara uysun diyor.

    bi ara da ben the last air bender izleyip ben hava bükücem filan diye uğraşıyordum, o da olmuyordu.

    -hatun şimdi ben kan büküyormuşum da seni kontrol ediyormuşumum meğerse.
    +pff.
    -hadi lan.
    +kaç yaşındasın selçuk ya?
    -demesene lan öyle, heves ettim ne var:(
    +sen anca dudağını bük zaten.

    hayır, müsade etse direk master of four elements. fire nation. o ye.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap