315 entry daha
  • işte akp yayın yasağını bunun gibiler konuşsun da kafalar iyice allak bullak olsun, kimse doğruyu yanlışı bilemesin, kimin dediğine inanacağını şaşırsın diye koydu. madem senin o bize 2 numara büyük hükümetin yayın yasağını kaldırsın da ak göt kara göt meydana çıksın hakan efendi.

    sanki yasağı bir başkası koymuş gibi, bölgeden söylentiler toplayıp, tv ekranlarından bunları kusman nedir? o çok sevdiğin şerefli şanlı hükümetin, o amerika'ya koşan, 5 gün oralarda oyalanacak olan başbakanın kaldırsın yasağı, ölenlerin kimliklerini açıklasınlar, kim diyor doktorlara "kafası ezilenleri gizle" diye, bunu dese dese senin hükümetin der çünkü onlar çok iyi bilirler işlerine geleni yaptırmayı.

    onun için hakan efendi bırak bu oyunları, numaraları. kafası taşla ezilerek öldürülmüş insanları apar topar gömdü mü bu insanlar? nerde bu dediklerin, kimden duydun, nerede gördün, kanıtın ne? bunları öğrenmemize engel kim? kim koyuyor yasağı, kim izin vermiyor bunların öğrenilmesine? senin dediğin doğru olsa akp bunları davul zurna ile haber yaptırırdı için rahat olsun.
363 entry daha
hesabın var mı? giriş yap