• into the manitacılık.

    ders-1. evet sevgili çekirge. manitacılık 101'e hoşgeldin. baktım hala sözlükten kız kaldırıcam filan geyikleri devam ediyor, gözlemlerimle edindiğim hususlara ışık tutayım istedim. şimdi sevgili okur mevzuya bir problem çözer gibi yaklaşmak lazım. problem çözerken ne yaparsın güzel kardeşim? verilenleri yazarsın, istenenleri yazarsın. gerçek çözümler %0000,1 fark yaratacağından, amele hesabından kurtarmak için önce bazı kabuller yaparsın. o yüzden bazı kabuller;

    -erkeğin güzeli olmaz.

    bu kabul önemli birader. gidip kendine gen havuzu zengin pezevenkleri örnek alma. ondan sonra geliyorsun ağlıyorsun abi adam çok yakışıklı diye. bekliyorsun ki bir yok oğlum sen de fena değilsin olsun, sen aslında kendine baksan çok giderli çocuksun diyeyim ama maalesef kardeş, yok. koca koca adamlar "abi sence ben yakışıklı mıyım" diye soruyor, çok üzülüyorum lan. o yüzden, erkeğin çirkini olmaz. o viking pezevenk de erkek. 2 biraya bakar hayvana bağlaması. kızlar bi de mesela italyanlara değineyim. tamam muhakkak eli yüzü düzgünleri vardır da benim tanıdığım italyanlar hiç öyle sizin anlattığınız gibi adamlar değiller. olum benim luigi diye bir arkadaşım var, adamı alayım mahallenin kasabına oturtayım, bir allah'ın kulu da bu oğlan italyan derse tekmil kainat taalukatımı siksin. halis muhlis anadolu çocuğu adam.

    -abazan olmayan erkek yoktur.

    şimdi güzel kardeşim, bu daha ziyade kızlarımız için bir öneri. bizim kızlar sanıyor ki avrupalı erkek hiç karı kız muhabbeti yapmıyor, sarkmıyor yolda. kızlar bakın sonra, biz yattığımız kızları anlatırız. anlatırız ama birlikte olduğumuz kadını sokmayız muhabbete. bu pezevenklerde öyle bir ayrım yok lan. herif geliyor diyor ki aga karıma bi kaydım, aklı çıktı aklı diyor. sonra arkadaşına diyor ki senin hatun da kütür kütür diyor. bak sen. neyse, yanisi çıkarmadan beş bir evrensel gerçek. bunu bi değerlendirelim.

    -bazı adamlar çok şanslı.

    sevgili okur bir başka önemli kabul iç huzur, homeostosis midir ne sikimdir onun için; bazı adamlar çok şanslı. gözlerimle gördğüm 2 manitacılık hikayesi var. bak mesela biri; bir gece bi yerde oturuyorum, 2 sandalye yanımda akça pakça güzel bi kız var. tüm bar kıza yürüyor, kız hiçbirine pas vermiyor. ben tabii başı bağlı adam olarak gözlemciyim. yoksa ben yürüsem var ya, ohoo. sonra sıradan, alelade bi eleman geldi kızın yanına dedi ki benim için 1 saatini ayırır mısın, kız neden dedi. eleman sevişmek için dedi. çıktılar. ben de dedim bana rakı verin allah'sızlar, artık yaşamak haram bana.

    sonra bak en ağırıma gideni; 40 yaşlarında bi abim var, eleman internet çapkını. baktım yumulmuş bi yere manita kovalıyor. çöktüm yanına, "hadi la hadi, acayip manita kaldırıyorum diyordun. kaldır da görelim manita. işin gücün ayak yapmak yææ" dedim. daha cümlem bitmeden bir kadınla konuşmaya başladı. bir 10 dakika kadar havadan sudan konuştular. bunda ne var lan, meseleyi nasıl manitacılığa getireceksin onu görelim dedim. bizimki kadına buluşalım dedi. kadın olur dedi. 5 dakika sonra kadın seks yapabilir miyiz diye sordu, 10 dakika sonra kadının bir arkadaşını da alarak threesome yapmaya karar verdiler. inanamadım, montaj bu dedim. abi bunlar kesin adamdır, gitme dedim. abi başına bi şey gelir, utanır söyleyemezsin de dedim. abi ben her zaman yanındayım, her haline saygı duyuyorum dedim. eski manitan di mi, kumpas kurdun di mi dedim. kadın kesin çirkindir:( dedim. makul bir izahat yapamadım, tinere alkole verdim kendimi. bazı adamlar böyle aga, bunun tiple, parayla pulla ilgisi yok. şeytan tüyü diyorlar. varsa var, yoksa yok. kurcalamayacaksın.

    bunları kabul ettiğimize göre sevgili çekirge, meselenin istenenler kısmın geçmek lazım. nedir istenen sevgili çekirge? manita yapacaksın. peki ne yapacaksın, nasıl yapacaksın? ona küçük süprizler yapacaksın. ne bileyim lan ne yapacaksın, nasıl yapacaksın. hayret bi şey. yukarıdaki kabullere eyvallah diyorsan zaten dünya sana güzel, ben sana daha ne anlatayım? zaten anlatacak bi şeyim de yok amına koyim. advanced manitacılık 201'e kadar esen kal. arivederçi.
hesabın var mı? giriş yap