1601 entry daha
  • hoca sınıfa gelir. sinirden delirmiş bir haldedir. aklımda kaldığı kadarıyla şunları söyler:

    + arkadaşlar konuya başlamadan önce, bu dersten çok daha önemli bir şeyden bahsetmek istiyorum. ahlak. havaların ısınmasıyla beraber, özellikle, yüzde doksan beş olarak bayan öğrencilerde ortaya çıkan bir kızgınlığa (hayvanlarda çiftleşme isteğine verilen isim) gelme durumu var. bunlar tıpkı dişi köpekler gibiler. gidin kampüste göl kenarına... ama tek değil, ailenizi de alıp gidin. bakalım gördüklerinize tepkisiz kalabiliyor musunuz? her çalının dibinde bunlar var. arkadaşlar aileniz sizi buraya okumanız için gönderiyor. çok afedersiniz, sizleri tenzih ederek söylüyorum ki kızışmış dişi köpekler gibi davranmanız için göndermiyorlar.

    sınıftan, ''hocam bir hatamızı mı gördünüz?'' gibi tepkiler gelir.

    + hayır hayır sizin için söylemiyorum. elbette bizim fakültemiz öğrencileri arasında da maalesef böyle haysiyetsiz, onursuz bayan öğrencilerimiz var. biz onları biliyoruz. siz bilmediğimizi sanıyorsunuz fakat bütün hocalarınız biliyorlar. sevindirici bir durum ki veteriner fakültesi bu kampüsün ahlak kalesi konumunda diğer fakültelerin öğrencilerine kıyasla. bayan arkadaşlara söylüyorum, lütfen arkadaşlarınızı uyarın. ben eşimi, kızımı alıp hafta sonu göl kenarına gezmeye gidemiyorum bu dişi köpekler yüzünden. karımın yüzü kızarıyor, kızım çalıların arasında olanları görünce ''anne bu ne?'' diyor. eh ben de onları korumak zorundayım. biz bu görüntüleri görmek zorunda değiliz. bu bayan öğrenciler, öğrenci demeye bin şahit ya, bekareti erkeği nikah masasına götürmek için bir araç olarak kullanacak kadar şerefsizler.

    sınıftan ''oha'' sesleri gelir, derinden.

    + hayır arkadaşlar. bunları size anlatmam ayıp değil, esas biz konuşmadıkça, bu iğrençliklerin devam etmesi ayıp. yüzüne bakıyorsun bayanın, belki utanır diye. hiç oralı bile olmuyor. devam ediyor. kampüs güvenliği yaka silker vaziyette. ''vallahi hocam kız çocuklarımızı üniversiteye göndermeyeceğiz'' diyorlar. bunlar bebek katilleri arkadaşlar.

    ''nasıl hocam?'' sorusu üzerine,

    + evet! bunlar bebek katilleri! yemedikleri halt kalmıyor, sonra gidip kürtaj oluyorlar.

    agresif bir arkadaş ''nerden biliyorsunuz?'' diyor.

    + arkadaşlar biz her şeyi duyuyoruz, merak etmeyin. bundan yıllar önce, fakültemizin koridorunda bir bayan öğrencimiz öldürüldü. bıçaklayan kişi, elinde bıçağıyla başında bekledi öldüğünden emin olmak için. neden yaşandı bu olay? ha? neden? namus için arkadaşlar. yaa. dikkatli davranın bayan arkadaşlarım. dikkatli davranın. erkek arkadaşlara söylüyorum, böyle bayanlarla evlenmeyin. nasıl bir mide olabilir, böyle geniş insanlara da hayret ediyorum. çocuklarınızın annesi olacak kadını düzgün seçin. bir kadının erkeğe verebileceği en değerli şey, evlenirken beraberinde getirdiği namusudur. namus yoksa, bakın anlattım, koridorda öldü bayan öğrencimiz.

    sınıfta çok az insan sinirden gerildi bu sözler üzerine. sanki bu ''kızışmış dişi köpek benzeri bayan öğrenciler'' tek başlarına bok yiyorlar. çalıların arasında taşla toprakla beraberler çünkü. erkek denen nane yok ortada. yetmiyor, bıçaklanarak adi şekilde öldürülmeye bile ''ee ne ekersen onu biçersin'' mantığıyla yaklaşılıyor, derken...

    + arkadaşlar böyle şeyleri benim mantığım kaldırmıyor. ben anadolu çocuğuyum...

    diye bir giriş yapıyor hoca. ve gaipten bir ses çıkıyor arka sıralardan;

    ''bence orospu çocuğusun''

    hoca kızarıyor, milleti gülme alıyor, ders tamamen kaynıyor, dişi köpekler o esnada çalıların arasında bilmem neler yapıyor...
3773 entry daha
hesabın var mı? giriş yap