• en büyük korkularımdan biri la bu kadın.

    olur da taktığım yarımları çeyrek olarak görürse ve o yarımlar bana çeyrek olarak geri dönerse diye düşünmekten kafayı yicem.

    28 yıllık bekar hayatımda, dişimden tırnağımdan artırarak biriktirdiğim nice çeyrek ve yarım altın yatırımlarını bir anda çöpe atmamla sonuçlanabilecek hatalar yapabilirler, neticede onlar da insan. dedim ya yaşım 28, öğretmen arkadaşlarım 22-23'ünde evlenmeye başladı, diğerleri en geç 26'da evlendi, hepsine çeyrek, çok yakın olanlara yarım yaptım, çocukları olanlara çeyrek falan yaptım yine, düşünün borcam nedir bilmem, ki epey yüklü bir yatırım içerisindeyim şu an görüldüğü üzere.

    bunların bana geri dönüşünde, piyasada altın bile 1 puan düşebilir amına koyim arz talebinden dolayı, öyle hissediyorum.

    bu kadınların özelliklerinden kısaca bahsetmek istiyorum.

    1-) sütçü muhammer'in baldızının kaynını bile tanır. hangi sülaleden, kimlerden geldiğini bilir.

    2-) kimin eli sıkıdır, kimde para ganidir, kimin memelerindeki şişkinliğin sebebi sütyen banktır bilir.

    3-) "sen melahatın oğluna bir şey yapmış mıydın? gelmedi bak masadan bile kalkmadı, kaçacak sanırım arkadan" diyen de odur.

    4-) hasılat sonrası, zihnindekileri, video görüntüleriyle tasdik edip, yeri geldiğinde muhasebeleştirerek kayınvalideye bilgi verir.

    5-) hasılatı yemeniye sarma ve saklama işi kendisindedir.

    6-) "teyzecim bana bi burma takılmıştı gördün mü onu?" diye soran gelini "aaaaaa üstüme iyilik sağlık, o süleymanın düğününde takılan burmanın karşılığı güzel kızım, onun yeri var" diyerek püskürtme görevi yine bu kadının omuzlarındadır.

    her düğünün vazgeçilmez unsuru olup, hakikaten vatana millete yararlı bir insandır.

    not: o değil de, ben bu gidişle evlenemicem sanırım. düğünde takılacak olan altınların yüzde 10'una evet deyip benimle formalite şeklinde evlenmek isteyen suserler yeşili yakabilir.
39 entry daha
hesabın var mı? giriş yap