• biz erkekler zavallı canlılarız. hayatımızı basit neden-sonuç denklemleri üzerine kurarız.

    ama işte kadın milleti hayın, kadın milleti kurnaz. erkekler olarak korkunç, acımasız, vahşi bir kadın istihbarat şebekesiyle karşı karşıyayız.

    düşünün yeni bir ilişkiye başlıyorsunuz, her şey iyi giderken kadın birden ortalardan kayboluyor ya da triplere bağlıyor. siz bunu mantık çerçevesi içerisinde bir yere oturtamıyorsunuz kafanızda kuruyorsunuz, acaba ters bir şey mi dedim, bi hareketime mi uyuz oldu vs vs diye düşünüyorsunuz. işte onun sebebi bu istihbarat çalışması. siz heyecanlı heyecanlı ilişkiye devam ederken kadın alttan alta sizin hakkınızda bilgi topluyor. kiminle çıkmış, neden ayrılmış, kimlerle sevişmiş, aldatmış mı, erken boşalıyor mu, kadınlara ne yalanlar söylüyor, romantik mi, öküz mü, tripli mi şecerenizi çıkarıyor.

    sen daha kullandığı hijyenik pedin markasını yeni öğrenmişken, o senin ilkokulda çıktığın kızın mezun olduğu üniversiteyi öğrenmiş oluyor. kadın dayanışması işte. biz kıskançlık yapıp helalimizi en yakın kankamızdan bile kıskanırken, onlar müthiş bir dayanışmayla gelmişini geçmişini ortaya çıkarıyor.

    elimizde su tabancalarıyla bir grup ak47'li düşmana karşı savaşmaya çalışıyoruz.

    ya işte böyleyken böyle, mossad bok yemiş.
100 entry daha
hesabın var mı? giriş yap