• bu gillette türkiye'nin başında muhtemelen kendini çok akıllı zanneden bir lavuk var, bu yazıyı da kendisine ithaf ediyorum. yakın zamanda yanık pizza ile ilgili açılan başlık ile digiturk ile ilgili açılan başlıkların yarattığı sansasyondan etkilendim, ben de mağdurum üleeeen diyerek başlıyorum.

    dün karfur'a gittim, mach 3 sensitive traş bıçağımın yedeklerini tükettiğim için yedek bıçak alacaktım. reyondaki sistem 2'li, 4'lü ve 8'li yedek bıçaklar üzerine. işte 2'lisi 18 lira, 4'lüsü 32 lira, 8'lisi 51 lira falan. çok almayı teşvik eden bir yapısı var klasik olarak. 4'lü bıçağı 32 lira vererek aldım. başka malzemeler de aldım ve eve geldim. ertesi gün iş olduğu için traş bıçağına yöneldim.

    bu noktada ne beklersin, 4'lü aldığın traş bıçağının içinden 4 tane aldığın üründen çıkmasını değil mi doğal olarak? kartonu açınca [burda efekt var] bu dahi(!) marketing'çi dallamanın ürünün içine 3 adet istediğim ve parasını ödediğim yedek bıçağı; 1 adet ise ilk defa gördüğüm hayvan gibi 1 adet 5 bıçaklı ürünü koyduğunu gördüm. siker misin sabaha mı bırakırsın? yeni çıkardığı ürünün tanıtımını yapmak ve satılmasını sağlamak için böyle bir çakallık yapmış. ulan peki ben bunu kullanmak zorunda mıyım?

    * birincisi sen benim 8 lirama çöktün, beni dolandırmış oldun. 4 bıçak parası verdiğim üründen kapalı kutu içerisinde 3 tane çıktı.
    * ikincisi de utanmadan içine yazdığın notta ''eğer bu beş bıçaklı yeni ürünümüz macyarrak'ı beğendiyseniz bilin ki sizdeki sapı ile uyumlu değildir, yeni bir sap almanız lazım'' diyerek bir de bu 5 bıçaklı için ayrı bir ürününü almaya zorluyorsun.
    * üçüncüsü benim 5 bıçaklı ürününü kullanmak istemeyeceğim, tasvip etmediğim bir ürün olduğu hiç aklına gelmiyor. be hey dürzü, ben sensitive kullanıcısıyım, 5 bıçaklı ürünün yüzümü tahriş ettiğini düşünebileceğim, sevmediğim hiç mi aklına gelmiyor?
    * dördüncüsü yaptığın bu dolandırıcılıkla marka değerini bok ettiğini de mi göremiyorsun?
    * beşincisi yapman gerekenin ''4 sensitive yedek bıçak + 1 promosyon tanıtım ürünü'' olduğunu bilmezden geliyor, müşterini kazıklıyorsun.

    ahanda bu da benle aynı sıkıntıyı yaşayan sadık bir gillette müşterisi;

    http://www.sikayetvar.com/…ket-icerigi-farkli/nci2q

    kısmetse eve gidip fotoğraflarını da çekip koyacağım bu dolandırıcılığın. verdiğim fazladan 8 lirayı helal etmiyorum! o kendini çok akıllı sanan gillette yöneticisi, marketing sorumlusu dallama kimse bu hatayı telafi ettirecem. öyle david beckham'a 1 milyon dolar vereyim reklamımda oynasın, sonra da o parayı türk müşterilerimi kazıklayarak çıkarayım yok. adamın aklını alırız haberiniz olmaz. terbiyesiz, ahlaksız, dolandırıcılar!!!

    edit: haklı olarak şöyle bir mesaj geldi;

    - 5 bıçaklı deneme ürünü elimdeki sapla uyumlu değilse nasıl deneyip memnun kalabilirim ki?
    + bizim çakal carlos bu deneme ürününü, ama sadece bu elimdekini bendeki sapla uyumlu yapmış. diyor ki beğenip devam etmek istersen esasında senin sapla uyumlu değil ürün, yeni sap almalısın..

    edit2:
    görsel 1, kutudan çıkan 5 bıçaklı fusion proglide
    görsel 2, 3 bıçaklık plastik kap üretme zahmetine girmeyip 4 bıçaklık kutuya 3 bıçak koydukları plastik saklama kabı
    görsel 3, bu deneme ürününe özel yaptıkları açıklama
    görsel 4, aç gözlü, kapitalist, dolandırıcı düzenlerinin esas sebebini açıklama
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap