• sabitlenmiş entry
    selam,

    debe’yi, birtakım geliştirmelerle yeniden yayına alıyoruz!

    yeni geliştirmelerle birlikte debe’nin kaldırılmasına neden olan amaca aykırı durumların ve kötüye kullanımların önüne geçmeyi planlıyoruz.

    öncelikle, daha çok oy alma motivasyonuyla aynı kişinin farklı hesaplarından girdiği ilk entry’sini hedef alan bkz.’ların yazılmasını en aza indirmeyi ve doyurucu içerikler yazmayı teşvik etmeyi amaçlıyoruz.

    bunun dışında, en çok entry girilen on kanal, kendi içinden her gün beşer tane debe entry’si çıkaracak. bu sayede çok sesliliği koruyarak, spor ve siyasetten bağımsız konuları da debe aracılığıyla sizinle buluşturmak istiyoruz.

    ayrıca, günün sonunda girilen beğenilen bir entry’nin zaman farkından dolayı yeterli oya ulaşamaması sorununu çözme amacıyla, günün başında ve sonunda girilen entry'lerin değerlendirilme algoritmasını değiştirdik.

    son olarak, her gün 00.00’a kadar girilen entry’ler debe için değerlendirmeye alınacak ve liste her sabah saat 7.30’da güncellenecek. listemiz artık dağıtık bir sıralamada olacak.

    kısacası, debe eskisinden çok daha güçlü bir şekilde bizimle. fikirleriyle bizi besleyen, iletişim sayfası üzerinden geri bildirimlerini eksik etmeyen yazarlarımıza teşekkür ederiz.

    debe’leri piste alalım!
  • 600 entry daha
    • bir icimdeki sey gibi bilmem ki ney gibi ve ''dünün en beğenilen arak & copy paste entry'leri'' klasiği olarak 9 ekim 2013 listesinde yine arak entry'nin listeye girdiği entry'ler bütünü.

      icimdeki sey gibi bilmem ki ney gibi isimli suser'ı, sadece yaran facebook durum güncellemeleri başlığında tek başıma ben en az 4-5 defa başlık içinde arama yapması konusunda uyardım. defalarca mesajlar attım. gel gör ki kendisinin tam bir şükela manyağı olduğunu, karma çılgını olduğunu, dün en beğenilenlerine girme konusunda dehşet heyecanlı olduğunu anladıktan sonra bıraktım mesaj atmayı. balık tutmayı da öğrettim ama dinlemedi, kafasına göre devam etti. belli ki popüler olma peşinde bir arkadaş. yine sözlükteki ''aynı başlığa'' copy paste entry'ler girerek sözlüğü çöplüğe dönüştürmeye devam ediyor. neyse çok uzatmıyorum, bu sefer ki bombası da şu;

      *** 6 eylül 2013 / (bkz: yaran facebook durum güncellemeleri/#36725485)
      *** 9 ekim 2013 / (bkz: yaran facebook durum güncellemeleri/#37513645)

      yine birkaç kelimeyi değiştirme, birkaç kelime ekleme ve tatatam, dünün en beğenilen arak entry'si..
    1317 entry daha
    hesabın var mı? giriş yap