• benim annemden örnek verecek değilim, onun zamanında merdaneli makine bile ben okula başladığımda girmişti evimize, kadın bebek bezlerini elinde yıkardı bilirim. onun için benim annemin temizlik konusunda takıntılı olmasını, üstümüzü başımızı kirletmemize kızmasını anlıyorum. ama bugün eşime bakıyorum, elinin altında son teknoloji deterjanlar, 30 dakikada çamaşır yıkayan, 10 dakikada kurutan 30 programlı makineler var ama yine de çocuk okuldan eve pantolonu, gömleği kir içinde geldi mi deliriyor. yok yıkanacakmış, kuruyacakmış, ütülenecekmiş, bu çocuk niye adam gibi oynamasını bilmiyormuş. yahu diyorum, adam gibi oyun mu oynanır? ama yok annelerde bir sinir var.

    ama omo’ya göre anneler çocuk üstünü başını kirletsin diye yol gözlüyor. eve bok içinde dönsün de onu bir seveyim diye bakıyorlar. çamurlu kaydıraktan bembeyaz pantolonu ile kayan çocuğun poposuna öyle şefkatli vuruyor ki, ağlarsın. benim eşim olsa… çocuğu camdan bile sarkıtabilir o durumda emin olamıyorum. peki omo neyin peşinde? bu psikopat, siniri alınmış, ruhsuz anneleri reklamlarında oynatarak ne yapmaya çalışıyor? sebebi çok açık, bu tamamen türk aile yapısını bozma girişimi. şimdi ben reklamdaki o anneyi görünce ondan istiyorum arkadaşım. çocuk eve bok içinde geldi mi onu öpüp koklayacak, çamaşırları makineye fönlü saçları ve döpyesiyle atacak annelerden istiyorum. darmadağın saçlarıyla, çamaşır suyu bulaşmış eşofmanının paçalarını kıvırıp çamaşırları makineye dolduran gergin kadın nerde, bu kadın nerde?

    ama size bir şey daha söyleyeyim, seri katillerin %90’ının annesi omo kullanmıyorsa ben de bir şey bilmiyorum. böyle annesi olan çocuğun ileride siki taşağına denk olur, rahatlıktan ne bok yiyeceğini şaşırır sonra da bakımsız, sinirli kadınları kesmeye başlar. net. şu tipe bak! çocuğu çamurda yuvarlanmış anne suratı mı şimdi bu?

    edit: bu da o reklamlardan biri.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap