7891 entry daha
  • hayat gailesi yüzünden çok muhteşem 113. bölümünü yeni izleyebildiğim dizi.

    sümbül ağa'nın hikayesinin anlatılacağı kısmı uzunca bir zaman beklemiştim, çok beğendim. hiç öyle "ama hadım işlemi öyle yapılmıyor, çok steril ortamlarda lokal anesteziyle yapıldıktan sonra, hasta cerraha teşekkür ediyor" gibi komikçilliklere gerek yok.
    "torunlarıyaahhh" diye bağırdığınız tarih, padişah'ın cinsel tatmini için kaçırılan kızlar ve o kızları diğer erkeklerden korkumak için, kendi erkekliği vahşice alınan adamlarla dolu.
    insan ticareti, tecavüz, fiziksel saldırı ve zarar verme, işte bunlar hep gerçek, "hirimdi kizliri iğitim viriyirlirdi", "hidim itmik iyli diğildi" demekle bu vahşet saklanamıyor.

    bu kadar hayatın gerçeklerinden sonra bölüm yorumuma geçebilirim,

    mustafam, seni gerçekten seviyorum ama çevrene toplanmış olan survivor artıkları, çakma illuminatiler ve %96 kör olduğunu açığa çıkaran karı seçimin yüzünden seninle ilgili sahnelerde çay doldurma, meyve yıkama gibi işlerimi yapıyorum. inan ki örümcek bağlamış bir odadaki, kılıfını kurtlar yemiş bir koltuğun aynı noktasına 20 senedir götünden vidalanmış kezopatra anan bile, yakınında bu son türeyen sirk canlılarından bin kat daha iyi lan.

    ilk önce şunu sormak istiyorum: mihrünisa, sen kimsin lan? daha 3 gün önce kusmuklu gemilerde hırpani gibi gezen, kaşına cımbız değmemiş, ağda yüzü görmemiş bir karıdan başka bir şey değilken, birden bire mahallenin dedikoducu yeni gelinine dönüşmüş de, hürrem'in adını haremdeki bitli cariyeden bahseder gibi ağzına alıyor:

    - haberlerim güzel, hürrem sultan'ın gizli odası açığa çıkmış kaynanacımm :)))

    kıçımın kenarına bak sen, ahahahaha canım <3 demek hürrem'in gizli odası ortaya çıkmış, yakında sonu gelecekmiş, senin kocişin padişah olucakmış, osmanlı sonsuza dek mutlu yaşayacakmışmış. asdfgfdsasdf.
    hürrem senin o joker'den hallice ağzına memleketin en büyük fırıncı küreğiyle vurduğunda da yüzünü görmek istiyorum canım ^^
    bu arada inan ki ikinizin halvetinden hamile kalanın mustafa değil sen olmana bile insan gerçekten hayret ediyor.

    süleyman, senin bitmeyen ergenliğin bunamayla birleşince beni o kadar sinirlendirmeye başladın ki, sinirden sakalını ısıracak gibi oluyorum.
    divanı dinlediği ortaya çıktığında senin hürrem'e söylemeni beklediğim şeyler ne kadar farklıydı oysa :(

    s- hürrem?
    h- süleyman?
    s- sen napıyosun burada?
    h- gelinlere 12 parça vitrin takımı örüyorum, töbe estafurullah, napıcam süleyman camsız rutubetli odada? divan'ı dinliyorum.
    s- neden divanı dinliyorsun hürrem? ben sana özet geçiyorum ya :(
    h- of süleyman, şu koca haremde divan'da konuşulanları anlayabilen tek kadın olduğumdan olmasın :s
    s- ..................
    h- çok zeki olabilirim, bu da sana koyabilir süleyman. hem ben sana küstüm :/
    s- neden küstün hürrem?
    h- sen kuş tüyü minderlerde oturup dinlerken, ben ne şartlarda dinliyorum divan'ı :/ o odada kemiklerim üşüyor süleyman, kemiklerim anlıyor musun? bir tabure bile yok, dikil dikil imanım gevriyor :(
    s- :(( canım hürremim, düşünemedim. sen benim odamdan dinle, ben o rutubetli yerden dinlerim nabalım.
    h- ay canım saçmalama :) ikimiz oraya sığarız, hem ne güzel olur kucak kucağa, samimi samimi :))
    s- :))
    h- :))

    işte bakın. ne kadar güzel oldu değil mi? fakat çözüm bu kadar basitken süleyman napıyor? yaş olmuş kaç, hala "varlığımın kıymetini bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim" tribi. hürrem'e bir tek: "yanındaki arkadaşın güzel mi? güzelse selam söyle :p" liseli kıskandırmasını yapmadığı kalıyor zaten, bir de beyinsiz damızlık nazenin'le manisa'ya gitmesi tam oldu.
    yolda nazenin'le konuşacak konu bulabildin mi acaba süleyman asdfghgfds.

    neyse, bu sakallı küsmesi hürrem'in rüyasında "süleyman beni görmüyor musun? işit beni süleyman!" diye bağırdığı şahane sahneleri izlememize vesile oldu, o yüzden sizi bu bölümlük affediyorum ezik senaristler.

    en fazla 2 bölüme kadar süleyman'la hürrem'i o kadar görkemli bir şekilde barıştırın ki, abisi manisa'ya gider gitmez en dekolteli kırmızı kıyafetini giyip saray köşelerine atmalık herif arayan, utanmasa sarayda kombinezonla dolaşacak fatma sultan karısı sinirden cinsel soğukluğa yakalansın, hayatı kararsın. xoxo.
1689 entry daha
hesabın var mı? giriş yap