37 entry daha
  • şu ana kadar izlediğim mükemmele en yakın film. bundan sonra en sevdiğiniz film anketlerinde gözüm kapalı bunu yazabilirim. yıllar boyu anne rice ve vampirler görüşme hayranı olarak gotik dünyanın kapılarında dolanan ben filmden lestat öldü adam çok yaşa diye bağırarak çıktım. filmde herşey o kadar tadında ki. bir adım daha fazla yapsalar emo olurlardı biraz daha eksik tadını vermezdi. müzikler, hikaye, filmdeki mistik hava tam anlamıyla oturmuştu. bundan sonra sevgili jarmush andy warhol filmi çekse izlerim.

    --- spoiler ---

    tom hiddleston sandman olmalı bence. yeni çekilen filme cast arayışındalardı sanırım bu filmi izledikten sonra adı geçmiştir. tilda swinton inanılmaz bir güzellik. tanrıça kavramını çok güzel yansıtmış. hem anaç ama aynı zamanda tutkulu. muhtemelen dönüştükleri zamanki mevcut yaş farkı aslında çok güzel verilmiş. çok beklentisi olan adam ve hoşgörülü eve. christopher marlowe'ın öldüğü sahnede nefesimi tutup eve'in kafasını kaldırmasını bekledim. eğer kan ağlasaydı sanırım ayağa kalkıp alkışlayacaktım. filmden şikayet edebileceğim tek şey bu sanırım. kız kardeş ava çok tatlı ama sanki biraz yüzeyseldi diğer karakterlerin yanında. ama insan hayatına adapte olmuş polisten korkan vampirler olaya gerçekçilik katmış.

    her gün haberleri okurken nefret ediyoruz ya insanlığımızdan, bunun yüzyıllar sürmesi bu hale getirir insanı muhtemelen. bunu anlatırken ergen sinirine kolay düşebilirlerdi. çok güzel nefret etmişler insanlıktan. hayran kaldım.

    --- spoiler ---
282 entry daha
hesabın var mı? giriş yap