• güzel galaksimizdeki tüm hanımlardan ve lgbt'lerden özür dileyerek bu iğrenç erkek muhabbetini kendi adıma itiraf etmek istiyorum. maalesef böyle bir şey var. evrenin en leş muhabbeti. kız bulunmayan erkekli ortamda bu muhabbetin inlerine kadar giriyoruz ve çirkinlikte sınır tanımıyoruz. eminim siz diğer cinslerin de bu tip leş muhabbetleri vardır. gelin itiraf edelim.

    bu köhne ve sapkın muhabbet öylesine dipsiz kuyulara doğru gidiyor ki artık gruptan biri çıkıyor ve isyan ediyor. işte isyan eden bu adam erkeklerin en temizi. en aklı başında olanı ve mülayimi. kaldı ki kendisi az önce 48.000 tl'ye almanya başbakanı merkel'i sikti çok afedersiniz. oha 48.000 çok az değil mi amına koyim.

    bu muhabbetin can alıcı kısmı tahmin ettiğiniz üzere yaşın ve çirkinliğin artmasıyla talep edilen miktarın da paralel olarak ilerlemesi. bazı oç'ler her ne kadar piyasayı öldürseler de muhakkak bir standardınız olmalı. "lan demin 10.000 dolara x ile cima ediyordun, şimdi nasıl 20.000'e y'yi kabul etmezsin yavşaks" şeklinde ithamlarla karşılaşabilir ve zor durumlara düşebilirsiniz.

    şahsi olarak belirli bir parametrem var ve mümkün mertebe çizgimin dışına çıkmamaya gayret gösteriyorum. ödül olarak başka hanımlar ekstra olarak sunulsa da netice odaklı çalıştığım için verilen meblağın tutarı benim için mühim. yılların verdiği bu birikimle kenara tam 890.000 tl para atmışım. oha başka muhabbetimiz yokmuş amına koyim. bugünden itibaren değiştiriyorum arkadaş grubumu. iğrençsiniz ibneler.

    edit: çok sordular kaç paraya kimi siktin, referans alalım diye; bir ünlümüzün annesini 11.000'e sikmiştim. zor günlerdi lan. işsizdim. param yoktu. gelmeyin üzerime artık :(
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap