• icinde oldugum durum.

    daha 7-8 ay öncesine kadar 60 derece sıcakta bile giymek zorunda oldugum takim elbisemden kurtulup, ambar ambar, üretim sahası üretim sahası, kantar kantar geziyorum amk.

    bankacıydım la ben, kafamı sikeyim ki yaptım bunu, 3 senede asistanliktan yönetmen yardimciligina ciktim hem de, basariliydim yani isimde, adami suya goturur birakin susuz getirmeyi, uzerindeki suyu da calar oyle dondururdum geri. sonra canim mi sikildi desem, gotum mu kasindi desem, yoksa sadece bir daha boyle cesurca bir karar veremeyecegimi mi farkettim desem bilmiyorum ama guzel de para kazandigim kariyeri de olabilecek olan isimden istifa ettim. ınsanlarin yuzune gulup arkalarindan sovmeyi daha fazla kaldiramazdim sanirim.

    ne oldu bu 8 ayda?

    beygir gibi yattim amk. sevdigim insanlarin ziyaretine gittim, bol bol ceyrek taktim ve yemek yedim. kafam da rahatti artik ve 25 kilo aldim 8 aylik bu issizlik surecinde. bir yandan ben bir yandan da tanidiklar devamli saga sola is gorusmeleri ayarladilar sagolsunlar ama bir turlu olmado bu 8 aylik surecte. sonrasi ise biraz karisik, biraz da sanirim torpilin etkisiyle guzel bir fabrikaya girdim iste simdi. girdigim mulakatta bana finansman bolumu icin ulastiklarini soylediler ama ben bir daha rakam gormek ve onlari ipten atlatmak istemedigimi israrli bir sekilde belirtip kalktim masadan. aradan yaklasik 2 ay gecti ve bu sefer lojistik birimi icin cagirdiklarini soylediler, yine gittim ve bu sefer anlastik. kocaman(icinde kaybolursun 5000 kisi calisiyor) bir fabrikada minik mi minik bir ofisim var simdi. baretim var amk hayatimda ilk kez ve ucu demirli bir ayakkabi verdiler sahaya cikinca bunu giyeceksin diye. cok da fifiydi aslinda, borat mayosu giiyiyorsun deseler raziydim dunden...

    ufaktan siralayayim bazi seyleri;

    - ismim hala sir yes sir bey olarak soyleniyor
    - bankadaki gibi kartvizitim su an icin yok, olur mu bilmem
    - 2 haftadir bilgisayarim kurulmadi, neden kurulmadi diye soran yok, takiliyorum saga sola bakiyorum.
    - hayatimda karsima cikmadi ama odalarina gittigimde 50 yadindaki adam yattigi yerden kalkiyor, bacak bacak ustune atansa indiriyor. abi rahatsiz olmayin bir daha sakin dedim ama devam ediyorlar buna, sanirim alisamayacagim. dahasi emir vermek nedir bilmem ben, ne olacak bilmiyorum "abi yapalim abi edelim" diye idare edicem insallah.
    - bankada yoktu ama burada sirket hattim var. ıyi yani dakikalari ve interneti, kotu yani ise 24 saat ulasiliyor olmak.
    - haaa bu arada sakal serbest, jean ve spor ayakkabi serbest
    - inanir misiniz maasimi daha konusmadim bile

    ama cok mutluyum be sozluk. bankada her gun "sir yes sir bey bugun 5 adet salak bulup bireysel emeklilik satmaniz lazim, raporunuzu ve satis adetlerinizi, tuttramadiysaniz da alacaginiz aksiyonlari gun sonunda mail atiniz tarafima" diye mail almiyorum.
    - telefonum caldigimda "ne bu rakamlar hic yakisiyor mu sana?" denmiyor
    - parasi olan adami adam sayip da "abi yalvaririm gitme baska bankaya" diyerek sakso cekmiyorum.

    hayat kot pantolonun icinde sakali koyverip daha da guzel yasaniyormus be sozluk, amina koyayim parasinin pulunun. yeni maasim kirami odesin, karnim doysun da varsin her aksam sarhos olamayayim.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap