714 entry daha
  • kimse paylaşmamış ama buyrunuz

    amber'ın gizlice çektiği ve johnny'nin şiddet eğilimini, öfke kontrolsüzlüğünü rahatlıkla gösteren bir video. özellikle tehditkar şekilde 'deli birşeyler mi istiyorsun, sana deliyi göstereceğim' tarzı konuşması da dikkat çekici. orayı burayı tekmeleyip, kırıp döküp, küfür hakaretler edip, bu esnada kafası bir dünya olup, sabah vakti devasa ölçüde şarap koyup, sonunda da amber'ın çekim yaptığını anlayıp telefonu alıp hızlı hızlı (kovalar şekilde) yürüyüp, kadının telefonunu fırlatıyor. o fırlatıştan sonra artık ne yaptığını düşünemiyorum bile. yüz yıllarca ne kadar bu adama hayran olsak ta kimse gelip bana bu saatten sonra şiddet uygulamamıştır demesin, geçmişini de biliyoruz. o vanessa ve lorie-ann isimli hatunların da 'hiç sesini bile yükseltmez, hep saygılı, yumuşak başlı bir insandır ehe ehe' tarzı ponçik pr ekibi iddialarının da nasıl çürüdüğünü görmüş oluyoruz video ile.

    parmak kesme muhabbeti de doğru eğer doğrudürüst sitelere bakarsanız. johnny'nin kesik parmağıyla eli çenesinde fotoğrafları var. başkasının parmak fotoğrafları falan değil. sebebi ise amber'ın, rol arkadaşı billy bob thornton ile aldattığını düşünmesiymiş. evliliklerinin 1. ayında mı ne aldattığı için, yanlışlıkla elini kestikten sonra yaptığını söylemiş. kavga ile başlamış ve sonrasında alkol ve ecstasy aldıktan sonra yine ortalığı kırıp döküp (her zamanki gibi telefon da fırlatıp), şişe kırıklarından biriyle fena halde kesip aynaya yazı yazmış. yazıda ise 'starring billybob and easy amber' yazıyor. kendisinin nasıl hastalık derecesinde kıskanç olduğunu hep söylemiştir bilirsiniz. aldatma olayı ne kadar doğru bilemeyiz çünkü johnny eski sevgililerine karşı da son derece paranoyak ve olmayan senaryolar uydurup kıskançlık krizine geçirmesiyle bilinen bir adammış. bunu kendi dahi söylemiş. johnny haklı çıksın diye kendini parçalayan obsesif fanatiklerden olmayınız. zira johnny'nin asistanıyla amber'ın, johnny'nin uyguladığı şiddetler üzerine konuştukları mesajlaşmalar da daha unutulmadı. o değilde bu adam telefon fırlatmayı iyice adet haline getirdi he. her olayında telefon fırlatma var, telefon sana ne etti yav?

    bu arada fikrimce amber'ın da ağır kaltak olduğu tabii ki aşikar. resmen delicesine hırs ve bulduğunu fırsata çevirme modunda. son derece manüplatif ve tabii ki başından beri hissettiğim gibi akıl hastası olduğu da doğru çıktı. boşanma davalarının ilk periyodunda da salona girmeyip son derece manik tepkiler verdiği söyleniyor. git problemini gizli hallet bu ne yav tüm dünyaya duyurmalar bir kurban tripleri falan. yalnız johnny'nin de aynı ölçüde akıl hastası olduğu gerek videoda, gerek şimdiye kadarki vukuatlarında, gerekse parmak olayında artık iyice ortaya çıkmış durumda. bu iş dengi meselesi arkadaşlar. ikisi de birbirini bulmuş, aynı frekanstalar. 2 psikopat beraber 4 sene geçirmişler. normal böyle olaylar diyerek selam ediyor, editlerime devam edeceğimi belirtiyorum.

    edit: (bkz: #62506582) ve johnny bekar arkadaşlar, hayırlı olsun. amber nafaka olan 7 milyonu bağışlayacakmış ve "bu paranın kendilerini savunmak için benim kadar şanslı olmayanlara destek olacağını umuyorum" demiş.

    edit 2 : çok özür dilerim johnny'ciğim. amber seni dövüyormuş asıl. nasıl bi manyak karı bulduysan sen ondan şiddet görmüşün, hayret verici
1178 entry daha
hesabın var mı? giriş yap