21 entry daha
  • söyleyene "sen kimsin ki" denmesi gereken kampanyadır.

    sözlük kurallarına bağlı kalındığı sürece moderasyonun bir yazara yaptırım uygulama hakkı yoktur. hele bir yazarın bu konuda rest çekme hakkı hiç yoktur.

    şahsi kanaatimce bruker kişilik problemleri yaşayan, ve bunları yansıtacak bir ortam bulduğu için sevindirik olan bir kişidir. muhtemelen psikolog falan görmesi gerekiyordur. ancak nasıl işyerimizdeki menapoz teyzeye kızınca patrona gidip "ya bayan menapoz ya ben" demek en iyi ihtimalle "aptalca" olarak değerlendirlecekse, "ya bruker ya ben" de aynı şekilde değerlendirilmelidir.

    konunun bir başka yönü de olayın nerde sona ereceğidir. 300 badisi dilekçe verse "ya bruker ya biz" dese, moderasyon da işin riskini göze alamayıp brukera "uç minik kuş uç" dese, kalanları kim koruyacaktır? yarın öbür gün 1000 karmalı 500 badili bir adam çıkıp "ya plainwalker ya ben" dese birisi çıkıp bana da "bu abi senden çok seviliyor, sayılıyor, insanlar onun burda kalmasını istiyor, o yüzden sen gidiyorsun" diyebilecek midir?

    frackmanin sözlüğe yararı brukerdan muhtemelen bin kat fazladır. tanışıp arkadaş olsam eminim ki çok kafa bi adamdır. ama eğer "ya bruker ya ben" duruşunda kararlıysa verilmesi gereken cevap "yolun açık olsun" olmalıdır.
42 entry daha
hesabın var mı? giriş yap