• rte'yi savunacağım diye kırk takla atan bazı rte muhiplerinin sebep oldukları ruh halidir. basbakan ile ciftci arasinda gecen konusma olayında da bu tür taklaların atılması da baş dönmesine mide bulantısına sebep olmuştur.

    rte'nin üslubunun savunulacak yanı olmayınca (ki onu yapan pespaye zihniyetler de var) dikkati olayın çiftçi kahramanı kemal oncel üzerine odaklamaya çalışan aymazlardır bunlar. yok bu adam önceden de böyle spekülatif eylemler yapmış, yok meczupmuş, yok şöyleymiş yok böyleymiş. az bir dakika durun! konu rte'nin üslubu. saptırmayın. bu adam vatan haini, ajan provokatör, iç/dış mihrak, zırdeli de olabilir. böyle olması rte'yi haklı mı çıkarıyor. ki aksettiği kadarı ile adam gayet efendice derdini söylemiş, meramını anlatmaya çalışmış. konu adamın ne olduğu, geçmişi değil. sayın rte'nin üslubu açık. ananlı, lanlı konuşanın kim olduğuı malum. e çiftçi deli olmuş, provokatör olmuş bu ne ifade eder? ana avrat düz gitmediği için rte'yi mi yücelteceksiniz? yine her zaman en iyi bildiğiniz şeyi yapıyor ve ad hominemin şahikasına çıkıyorsunuz.

    kusura bakmayın ama bu tiksindirme failleri ile ilgili olarak iki ihtimal beliriyor kafamda. ya çok saflar, muhakeme yeteneğinden yoksunlar ve anlayamıyorlar hiçbir şeyi. bu iyi ihtimal. ya da her şeyi biliyorlar ama gözümüzün içine baka baka bizi kandıracaklarını sanarak ciddi pozlarda pişkince yüzleri kızarmadan zırvalıyorlar.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap