• başlıkla alakasız entry yazmak ya da hatalı entry yazmaktan farklı bir durumdur. entryniz kurallara uygun, başlıkla alakalı lakin başlığın genel gidişatı göz önünde bulundurulduğunda başlığı okuması,takip etmesi beklenen kitlenin ilgilenmeyeceği, "oeeh" diyeceği bir yazı olduğunda yaşanır.

    özellikle sözlüğe ilk girilen dönemlerde.

    ben mesela, migferdibi caylak alimlari ile sözlüğe girdim. o kara günü hatırlayanlar, sözlükte birebir yaşayanlar bilir; hakikaten bundan daha doğru bir adlandırma olamazdı. o gün burası miğferdibi idi ve gammazlar (ki aralarında altıncı nesil, miğferdibi öncesi nesildaşlar da olması çok acıklıdır...ismini de vericem hainlerin : premathe,kahvegibi...) sentineller gibi sarmıştı her yanı. ispiyonlar, çaylaklıklar havada uçuşuyordu, göz gözü görmüyordu adeta. şu an halen sağ kalabilmiş miğferdibi yazarları ise inceden, tırsa tırsa bi yerlere iki kelam ediyor, bu kelama da mesajla olsun,oylamayla olsun biraz tepki bekliyordu. normal hayatlarımızda en azından 1 kişiyle iletişim kurabilmiş, konuşabilmiş, dinlenebilmiş insanlar olarak; maça gittiğimizde 17bin kişilik tribünde dahi bir varlık ifade eden, bir hacim kaplayan kişiler olarak tepki beklemek de en doğal hakkımızdı lakin tepki gelmiyordu. lan yazıyorum yazıyorum duvara yazıyorum sanki, bir allahın kulundan da ses çıkmıyor, bir entrym de oylanmıyordu!

    kendi adıma sebebini çok sonradan anladım, ben entrylerimde başlığın hitap ettiği kitleyi ıskalıyordum. nasıl? hemen örnekleyeyim...

    (başlıkların şu anki durumlarından bahsetmiyorum, eski hallerinden söz edicem. uçanlar, ayrılanlar çok oldu, silinen entry çok oldu,şu an ilgili başlıklarda yazısı olanlar üzerlerine alınmasınlar lütfen)

    solda görüyorum başlığı : kıtalararası seks

    nedir genel eğilim? daha çok erkeklerin ziyaret edeceği, interracial'dan, double penetration'dan dem vurulası, keraneye zenci gelmiş düsturunda bir gidişat...hafif abazan, erkek egemen entryler.

    peki ben ne yazıyorum? "kıtalararası seks, cemal süreya'nın yaptığıdır...onun her kıtası,her mısrası birbiriyle sevişir" haaaah tam oldu eşşek sıpası, bi de utanmadan bu entry'e yorum bekliyorum, oy bekliyorum. başlık abazanlıktan dibe vurmuş, pornonun hayalgücüyle sınırlı uçlarında geziniliyor, herkes ereksiyon, dokunduğun boşalacak sen daha cemal süreya diyosun. cemal süreya okuyan kişinin (tamam;hatunun) ne işi var lan o başlıkta? entry oysuz, entry yorumsuz, entry boynu bükük kalıyor öylece...

    devam edelim; madem edebiyattan giriyosun, madem duygudan yola çıkıyosun...gördün sol frame'de:

    dostoyevski nin anna karenina yorumu

    döktür işte di mi?

    nedir burda genel eğilim ? ciddi, hoş bir entelektüel birikim ortaya konuyor, ince bir üslup, az ama öz entry girilmiş baba bir başlık. okunacak, üzerinde fikir teatisinde bulunulacak, sahaf çıkışında birer hamburger yenilecek. saldır!

    ama ben ne yazıyorum?

    "dostoyevski nin anna karenina yorumu:

    - dostoyevski nin anna kayorum! gorki'nin anası nerde laaan? anasını getirin banaa!"

    bravo abi! ben bunu yazıyorum, başlık duruyo...yazılar bıçak gibi kesiliyo ansızın. o edebi güzelliğin, o canım entel ambiyansın içine ediyorum. gevrek sırıtışımla "heheree heleeleee" diye tepki bekliyorum...yuh olsun bana! cemal süreya tarzını buraya, öbürünü oraya girebilmiş olsam ya cezmi ersöz'düm ya uydu'da bir süredir kaybolmuş olan multivision'ların şifresini çözdüydüm şimdiye...ikisi de olamadım...

    (şu uydu işini bilen varsa, bi yardımcı olursa çok sevinicem...son 15 günümü çatıda geçirdim,müzdaribim)
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap