2 entry daha
  • bu açıklama ile dtp ve söz konusu harekete dahil olan kürt siyasetçileri, pkk'nın işlemiş olduğu bütün cinayetlere ortak olduğunu, onayladığını ve sorumluluk sahibi olduğunu kendi ağızlarından kabul etmiş olmaktadır. önümüzdeki seçimlerde, dtp'nin pkk ile işbirliği itirafından sonra, halen dtp'ye oy verecek olan insanlar da, pkk'nın işlediği cinayetlerini onaylamış olacaktır.

    dtp'nin bu itirafı çok önemlidir. ab yolunda bir çok reform yapan türkiye giderek daha özgürlükçü bir ortama kavuşurken, kürt siyasetinin de, giderek daha fazla silahlara ve şiddete yaklaşıyor olması çok dikkat çekicidir. zira, bu çok büyük bir çelişkidir.

    eskiden bulanık suda balık avlamaya çalışıp, kendilerini demokrat ve solcu olarak tanımlamaya çalışan kürt ırkçılarının gerçek yüzü artık iyice ortaya çıktı. bu vakitten sonra kimse diyemez ki, onlar pkk'dan bağımsızdır, pkk'nın cinayetlerinden sorumlu değillerdir.

    bu açıklamadan sonra gelecek seçimlerde dtp'ye oy verecek herkes, istisnasız, bu cinayetlere ortaktır. bizim canımıza kast edendir. bu bakımdan, gelecek seçimler bölge halkı veya kürtler açısından bir turnusol kağıdı görevi görecektir.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap