• yeni dönem öykücülerden. sayıklamalar isimli bir kısa öykü kitabı mevcut. jorge louis borges'e olan meyli ve takdiri aşikar. son kuşak öykücüler içinde gelecek vaad edenlerden. izlenilmesi gereken biri. sanırım şimdilerde istanbul'da bir gazetede yazıları çıkmakta.
    aşağıdaki adreste fanzinler hakında bir yazısını da okumak mümkün:

    http://www.disguast.org/node.php?id=296
  • uzun zamandır ortalarda görünmeyen insan. kedisever, cohensever, ismet özel sever ... acep nerelerde, neler yazmaktadır şimdi.
  • sevin okyay'ın bugün radikaldeki yazısından, en nihayetinde siyah-beyaz bir kediye sahip olduğunu öğrendiğim kişi.
  • msm konservatuvari (msü degil) yazarlik-yaraticilik bölümünü bitirisinin ardindan edebiyatla alakasini kesmemis nadir insanlardan biri. beyoglu gazetesinde yazdigi sürece ikinci kitabi ile ilgilenememis oldugundan evine kapanip edebiyle öykülerini tamamlayan ve ikinci kitabini hazirlamakta olan ve sevin okyay gibi harika bir sahsiyetin asistani olan kisi.

    onun yaninda borges yahut don quijote'den bahsetmeye kalkarsaniz önce bir destur cekin. bu konularda konusmadan once, ilk basta bilginizi kendi icinizde sinayin, lakin asla got etmez ama bahsettiginiz seyler üzerine oyle ayrintilar soyler ki kendi icinizde got olursunuz.
  • don quijote üzerine öyle fazla uzmanlaşmıştır ki, beyoğlu'nda bulunan cervantes enstitüsü'nde ileri bir tarihe ertelenen cervantes üzerine yapılacak söyleşiye konuşmacı olarak çağırılmıştır. ama ondan borges ve felsefe dinlemek de bir başka keyifli olur.

    bu arada nasıl olduğunu anlamadığım entel cazibesi sayesinde hep hoş kadınlarla birliktedir. önden, arkadan, profilden bakarım ama bir türlü o cazibe noktasının nerede olduğunu bulamam ama isminin sonuna "ım" ekini getirmekten asla rahatsız olmayacağım tek kişidir.
  • yazılarindaki kadar konusurken de insani derinden etkileyen biridir.icerken super muhabbeti vardir.overkill hastasıdır,etrafindakilere metal grubu isimleri takmasiyla aramizda nam salmıstir.
  • ikinci hikaye kitabı islenmiş aşka mektuplarçitlembik yayınları tarafından yayımlanmış yazar. pazartesiden itibaren kitapçılarda bulunabilecekmiş.
  • 1977 yılında lüleburgaz’da dünyaya geldi. ilk ve orta öğrenimini aynı kasabada tamamladı. 1994 yılında rock reaction adlı fanzinle birlikte yazı yazmaya başladı. bu süre içerisinde çeşitli fanzinlerde yazdı. müjdat gezen sanat merkezi yaratıcı yazarlık bölümü’nü kazandı. msm gazetesi’nin yayın kurulunda bulundu. ilk hikaye kitabı “sayıklamalar” 2002 yılında phoenix yayınları tarafından yayımlandı. beyoğlu gazetesi’nin kuruluş aşamasında çalıştı. virgül, bant, zip istanbul gibi dergilerde, özellikle edebiyat ve müzik üzerine yazılar yazdı. halen çeşitli dergi, gazete ve fanzinlerde yazıları yayımlanmaktadır.

    ayrıca bu herif pis içer ama cidden pis içer.. çok içmeyi geçtim, bir trakyalı olarak çok içme konusunda sorun görmüyorum ama içtikten sonra da mekan sahibine siktir çekecek kadar içer.neyse.. rock reaction adlı bir dergi de hazırlamakta bu aralar, anlaşılacağı gibi bir o kadar da çalışkandır.yeni kitabı çıktı buradan kendisini şimdiden tebrik ediyorum,nasıl olsa içeceğiz beraber yine..
  • sessiz sakin öykücü arkadaşımız. yeni kitabını bir kitapçıda karıştırdım, oldukça ilginç, okunmalı.
hesabın var mı? giriş yap