• öncelikle şunu belirteyim ki, umut sarıkayanın beni en çok yaran karikatürünün bitirici cümlesidir "gülücüğe odaklan". yamulmuyorsam 26 şubat 2009 sayısında resmen kendini aşmış, sayfasında çizdiği her bir karikatürüyle gülmekten gebertmiştir ancak içlerinden biri vardır ki, "yalnız ve ayı" başlığıyla ölüm saçmaktadır. ezkaza bu karikatürü birşey yer ya da içerken görürseniz, kaçışınız yok, o yediğiniz şey boğazınıza kaçar ve ölürsünüz.

    ancak benim bu karikatürden anladığım kadarıyla, mesajı yollayan selin isimli hatun, bizim yalnız ve ayı karakterimizin kız arkadaşı değil, alelade bir arkadaşıdır. çünkü karakterimiz yalnız ve ayıdır. ayılığı ise, bir kıza mesaj yollayıp, gelen cevapta erotik birşeyler aramaktan, gülücük gibi hiç de erotik olmayan bir şeyden bile 31 malzemesi çıkartmaktan gelmektedir. ilk mesajı da selin değil, yalnız ve ayı atmıştır çünkü selin cevap olarak, "iyiyim sen nasılsın" yazmıştır.

    umut sarıkayanın mastürbatif ayrıntıları hiç atlamadan resmedişine ise hayran olmaktan başka elimizden birşey gelmiyor. üstad yine ayrıntıya boğdu bizi...
  • swh yerine kullanılmasını önerdiğim. güzel olur bence.*
  • umut sarıkaya'nın en çok hangi karikatürünü sevdin diye sorulsa ilk akla gelecek karikatürdür.
  • harika ötesi bir karikatürdür, ilk görüşte gülmekten yamuluyorsunuz, lakin böyle insanların varlığı düşünülünce (ki böyle insanlar olabileceği için bu kadar komik aslında), muhtemelen onların üzücü hali de gözler önüne gelir. yani aslında sosyal bir eser oluverir bu karikatür. bu karikatür gençlere bir eleştride hem bulunur hem bulunmaz. bulunur, çünkü gerçekten bu derecesi de var mıdır bilmem ama böyleleri var, bulunmaz çünkü aslında bu karikatür gençliğin kendisidir eleştirmek okuyucuya kalır. keza umut sarıkaya halkın içinden biri olduğunu her karikatüründe belli eder, muhtemelen bunu da gözlemlemiş ya da bir yerlerde muhabbetinde bulunmuştur.
  • hayvani arzunun toşbillerde biriken cisimsel boyutunun sınır tanımayacağının örneğidir.
  • mesajlaşırken hatun sanılan erkek yazarlar ile yaparken yapmayın bunu, sıkıntı olur.
  • umut sarıkaya'nın en şahane tespiti.
  • umut sarıkaya'nın en komik* ve en bilinen karikatürü. bugün iki kişinin sürekli bu karikatürden bahsetmesi üzerine artık daha fazla eğlenmelerine dayanamayıp o karikatür umut sarıkaya'nındı di mi? diyerek yavşakça insanların eğlencesini böldüm. ardından utanmalar falan. hayat kendi içinde çok eğlenceli aslında hı hı.
  • gülen cemaati adını buradan alır.
  • değil en iyi karikatürler, gelmiş geçmiş en iyi karikatürler lsitesi yapılsa tavan yapacak karikatürdür.
hesabın var mı? giriş yap