• kampüs tarihi günlerinden birini yaşıyor. tangalı, topuklu ve elbiseli erkekler popoları dışarda kampüste fink atıyorlar ve sayıları hiç azımsanıcak gibi değil.

    http://icube.milliyet.com.tr/…yafetler-4782867.jpeg
    http://www.google.com.tr/…tbm=isch&ved=0cb4qmygemaq
    http://www.amerikaliturk.com/…s/092014/gagaıstt.jpg

    edit: başlığı açan olarak ben de fikrimi belirteyim, bu kadar yaygara kopacağını düşünmemiştim. bazı suserların tavrını anlamak zor, kampüse gelenlere kimse bir şey yapmadı gençler bu tavrınızı anlayamıyorum, rahat rahat takıldılar. obama siyah değil beyaz ceket giydiğinde bile günlerce mizah yapıldı. kampüste kimse lady gaga fanlarına bir şey demedi, karışmadı. bilenler bilir itü kampüsü binlerce öğrenciye ev sahipliği yapar, kampüste yaşıyoruz ormanların, ağaçların, çimlerin içinde gayet sakin bir biçimde ve bir anda yaşadığımız yeri tangalı erkekler basiyor. ne bekliyorsunuz böylesine absürd ve garip bir durum üzerinden mizah yapılması kadar doğal bir şey mi var? kimse gidip bu adamların üstünü örtmeye çalışmadı, gidin lan bu kampüsten falan da demedi.
  • beni bu durumlara düşürecek bir sanatçı ortaya çıkmaz inşallah diye dua ettirmiştir. olm kalabalıktan koptukları anda götürürler bunları.
  • muhafazakar hükumete yakın rektörün umursamadan izin verdiği konserler silsilesinin son ayağında ortaya çıkan korkunçlu görüntülerdir.

    ifade özgürlüğüdür, ne isterse onu giysindir tamam okey ama, ben kendimi ifade edebilecek 349839845 tane kıyafet kombini yapabiliyorken onun da yapabileceğine eminim bunu. azıcık da normal olmak gerek diye düşünüyorum. suyunu çıkartıyorlar.

    not: sadece o arkadaş değil, kampüste daha pek çoğu var bu tarz giyimli. sabatan okula daldılar. saha içi falan biletleri muhtemelen.
  • yazık.
  • mide bulandıran resimler.

    onlar bu hallerini poz vere vere sergilemede bir sorun görmüyorlarsa bizim de burada yorum yapmamıza takamazlar.

    boynuz takarak, tanga giyerek kendini ifade etmek gerçekten garip.
  • sözlükteki entel bozuntularının, türban özgürlüğü diyenlerin ve ömür boyu eleştirdiği kişilerin bir adım önüne gidememiş, derinlerde hep homofobik kalmış yazarları göstermiş fanlardır. merak etmeyin, onlar sizin kadar korkak değil kimseye zararı olmayan kişisel kararlarını verirken ve istediklerini yaşarken. lady gaga konserinde gelin tutuklayın amk sizin tarzınızda giyinmemisler diye. ne giyseler batar size aslında, çünkü varolmaları bile batıyor bir yerlerinize.

    cicişleri, victoria secret modellerini falan izlerken salyanız akar hiçbiriniz kalkıp "doğurmamış sıçmış" ya da "annesi babası yok mu bunların" demezsiniz. varsa var, size ne.
  • arkadaşları güngören'de misafir etmek isterdim, gelir bi çayımızı içerdi. özellikle şu asker tıraşlı abla çok severdi buraları askjfh
  • insanları dış görünüşüne göre kategorize eden , özgürlük düşmanı kişilerce eleştirilen insanlarasfdgadghgfdaa...
    bu ne lan ! böyle giyinip sokağa çıkan evladım olsun reddederim . açık ve net !!!
hesabın var mı? giriş yap